Rask levering
Returrett til 24/1-2023
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss

Powermiksere

Som tidligere beskrevet i miksere-avsnittet, kan vi også levere miksere med innebygde forsterkere. Nå har muligheten kommet for å få den optimale ytelse av både lyd og lek. Som alltid har vi spesialisert oss på import av våre varer. Dermed kan vi tilby billige priser, mens kvalitet fortsatt er på topp. 

5 vare(r)

Mange funksjoner

Vi har i avsnittet om å blande sammen med en detaljert beskrivelse av mixer funksjoner slik at du ikke mister hodet ved synet av alle knapper og innganger og utganger. Prinsippet bak en mixer er faktisk veldig enkelt, og du vil snart finne deg organisert med de mange mulighetene som en mixer kan tilby lyden universet.

Kvalitetskontroll av våre produkter

Selv om du er ute etter en enkel mono mixer med få innganger eller den store mixser med mange kanaler, så vi har gjennom vår streng utvelgelsesprosess identifisert de få - men unikt - produsenter som kan møte våre strenge kvalitetskrav som vi kan garantere deg en givende glede i oppkjøpet av våre powere mixsere.

Den enkle løsningen

Hvis du velger å investere i for eksempel vår 6-kanals mixer ikke gevinsten ikke bare lett tilgjengelig også volum fader, EQ kontroll, reverb / ekko, kontroll av de mange innganger. I tillegg får du også mester volumkontroll, innebygd digitale effekter, stereoequalizer kontroll, makt sløyfe. Alltid trukket i solid hånd-vert, slik at du kan være trygg på langsiktige holdbarheten av dette produktet.

Musikerens favoritt

Du kan også sette pengene dine i en mono forsterker med mixer som vil passe perfekt med en av våre utendørs høyttalere. Her får du et produkt hvor det er en mulighet for å sette inn mikrofoninngang til kontakten og spillerne. Det er også mulig å styre bass og fjerne toner. Som en ekstra kult er det volumkontroll, slik at lydnivået dempes når du snakker inn i mikrofonen.

For musikeren på farten

Vi kan også understreke her det praktiske for å vurdere et bærbart lydanlegg sammen med en powermixer. Hvis du velger å gå hele veien, er det anbefalt å ta en titt på vår totale pakken av lyd system der du ikke trenger å gjøre deg bekymre seg om valget av de faste komponentene i et lydanlegg der flere enheter kan velges av eller på, slik at du få en løsning som passer dine behov.

Har du spørsmål?

Mange synes det er forvirrende med mange muligheter og funksjoner, men våre vennlige medarbeidere vil være til stede for å forvandle dine bekymringer til enestående muligheter i fremtiden. Du kan ikke lenger kjempe med komplikasjoner relaterte betraktninger om retten mixer eller fortvilelse over de mange knapper på produkter: Vi har løsningen.

Lav pris, god kvalitet

Vi har inngått en fordelaktig samarbeid med våre produsenter i vårt tilfelle garanterer en billig pris for deg, mens du fortsatt får mye av fortreffelighet. Besparelsen av agent betyr at vi kan konsentrere oss om å gi de beste rådene for de som vurderer kjøp av en makt mixer eller enheter av dette.

Til døren i løpet av kort tid

Som en av våre kjernetjenester, kan vi sende produktene under så kort tid. Det er gjennom vår skarp utvalg alltid vært viktig at vi har funnet de rette produsentene å tilby de beste produktene som vi kan selge videre uten en høy pris.

Drømmen blir virkelighet

Powermixeren er det riktige valget for musikere som ønsker en mixer med innebygd forsterker. Her kan du legge et visst antall enheter og prøv deg på å blande ulike enheter og lyder som du vil ha dem. Det har aldri vært enklere med våre håndterbare produkter og lett tilgjengelige beskrivelser av varene.