Rask levering
Returrett til 24/1-2023
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss

Bluetooth sendere og mottakere

I denne kategorien finner du vårt utvalg av bluetooth sendere og mottakere. Med en Bluetooth sender/mottaker kan du enkelt spille musikk fra f.eks. TV’en, et musikkanlegg, en datamaskin eller andre medier uten bluetooth forbindelse, til å sende musikken via bluetooth høyttalere eller høretelefoner. 

En Bluetooth-sender eller -mottaker kan brukes for å utbygge ditt eksisterende anlegg, så du kan sende eller motta lyd via Bluethooth. Dét gjelder uansett om lyden kommer fra din telefon eller må sendes til en bærbar datamaskin. En Bluetooth-sender eller Bluetooth-mottaker er bindeledet mellom din digitale enhet og ditt lydanlegg.

Bluetooth-sender

En Bluetooth-sender kan sende musikk fra ditt anlegg eller mikserpult til en annen enhet i signalkjeden, slik at du kan få musikken eller opptakene lagret på for eksempel en laptop eller iPad.

Bluetooth-mottaker

En mottaker for Bluetooth er smart hvis du for eksempel gjerne vil avspille musikk fra en digital enhet som en bærbar datamaskin, nettbrett eller telefon - via ditt PA-anlegg eller ditt stereoanlegg hjemme i stuen. Med en Bluetooth-mottaker velger du selv hva du vil strømme til ditt musikkanlegg, og mottakeren sørger for å motta signalet, konvertere det til analogt format og sende det videre til anlegget.

Sender og mottaker for Bluetooth

Hvis du er riktig heldig, kan du finne en enhet som både kan sende og motta, slik at det er full interaktivitet begge veier mellom ditt musikkanlegg og din spiller, telefon eller nettbrett.