Rask levering
Returrett til 24/1-2023
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss

Båndopptaker

Du får muligheten til å komme i gang i kassetten, på denne siden vil du finne våre båndopptakere. Vi tilbyr opptaker for tilkobling til USB, slik at du kan overføre dine kassetter til MP3-filer på datamaskinen, eller du kan koble kassettspiller direkte til din musikk system for å spille av kassetter.

0 vare(r)

Du husker vel kassettspilleren, ikke sant? En gang var det kassettspillere overalt - og spesielt i bilen var du helt fortapt hvis ikke du hadde en kassettspiller sittende. Og de riktig gode stereoanlegg skulle naturligvis ha innebygd dobbel kassettspiller, slik at man kunne overspille bånd eller lave sin egen miks.

En god kassettspiller

De kassettene man utgir musikk på kalles teknisk for "MC". En kassettspiller kan avspille både kjøpt musikk i form av MC, eller dine egne bånd som du har tatt opp, spilt over eller laget dine egne miks på. Seriøse artister som for eksempel det danske thrash-bandet "Killing" utgir også deres musikk på bånd, slik at du kan avspille det på din nye kassettspiller fra DanMusikk.no

Kassettspilleren er tilbake

Akkurat som en grammofon har sin særlige, varme lyd og "knasing", har kassettspilleren også sin egen sjarm. En kassettspiller kan avspille dine bånd og MCer hvis du en gang i mellom husker å befri den for "båndsalat", som også har sin egen sjarm, eller hur? Anyway, kassettspilleren er tilbake, og den har allerede fått sin renessanse, for nå dukker kassettspillere opp i stadig flere sammenhenger.

Båndopptaker eller kassettspiller?

Noen kaller den også for en "kassettbåndopptaker", men det er ER altså et veldig langt ord, som også godt kan være litt vanskelig å stave. Om du kaller den kassettspiller eller kassettbåndopptaker er opp til deg - alt er lov - og det viktige er at vi vet alt om dem hos DanMusikk.no