Rask levering
Returrett til 24/1-2023
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss

Høyttaler-pakkeløsninger

Her har vi hos DanMusikk.no samlet enheter eller sammensatte anlegg som kan spille uten at du trenger ytterligere utstyr. Derfor har vi kalt kategorien for "komplette anlegg", og her er det snakk om lydanlegg som er bare å ta med seg ut i verden og stille opp før en opptreden eller en fest. Sett i kontakten og nyt ditt nye, komplette musikkanlegg med det samme.

17 vare(r)

Et komplett musikkanlegg er det samme som et PA-anlegg. Det er et musikksystem med forsterker og høyttalere som kan kjøpes som én samlet pakke, og brukes til å spille musikk med eller opptre med tale eller teater når du gjerne vil høres over mengden.

Komplett musikkanlegg med mikser

Våre komplette anlegg inneholder for de flestes vedkommende også en mikser med to eller flere kanaler, som er inkludert i pakken med ditt lydanlegg. Avhengig av hvilket komplette lydanlegg du kjøper i form av en samlet pakke, kan det også være høyttalerstativ, eller til og med mikrofonstativ med i den samlede pakkeløsningen, sammen med lydanlegget. Et komplett anlegg kan naturligvis også være i form av én kompakt enhet som inneholder alt, som det ofte ses med for eksempel gitarforsterkere til bruk for gateoptreden. I sakens natur er det også i enkelte tilfelle snakk om et "anlegg", hvor alt bare er samlet i ett og samme chassis, slik at det komplette lydanlegget er lett å ha med når du skal ut å opptre.

PA-system

I det store utland, og i et visst omfang også i Skandinavia, kaller man et komplett anlegg for et PA-anlegg. "PA" står for "public address" - altså et komplett anlegg som brukes til å spille i offentligheten. Her trenger du likevel ikke å vite annet enn at et PA-anlegg i denne forstand er det samme som et komplett anlegg når du kjøper det her hos oss.

Fordelen ved et komplett lydanlegg

Det gode ved DanMusikk.no sine komplette lydanlegg er at vi har samlet en pakkeløsning for deg, slik at du er sikker på at du får alt du trenger for å få en offentlig opptreden opp å kjøre. Du trenger ikke tenke på om ditt komplette anlegg nå også inneholder kontakter og ledninger, om det overhodet er inkludert en forsterker, eller om musikkanlegget i det hele tatt mangler noe for å kunne tas med ut å spille. Med et komplett lydanlegg mangler det ikke noe, og du skal kun tenke på din opptreden i stedet for på alle mulige andre dumme detaljer som har med det komplette anlegget eller utstyret i vid forstand å gjøre.