Loading

DJ-controllere

Med et DJ-sett kan du tilkoble denne til din datamaskin og bruke kontrollen til å spille musikk - med muligheten for å mikse og scratche MP3 og iTunes-filer. Mange DJs velger i dag å kun spille musikk fra deres datamaskin. Det er derfor viktig som DJ at du enkelt kan administrere musikk på datamaskinen når du vil blande, mikse, justere volumet, endre tempo etc. Tilbudet av DJ- kontrollere kan både brukes til hjem og disco. 

1 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

1 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

En DJ-kontroller er uunnværlig for deg som vil ut og spille musikk for massene og det dansende publikum. Selv den enkleste DJ-kontroller kan gjøre mer enn det for 20 år siden var mulig å gjøre med en mikserpult og et par platespillere, og DJ-kontrolleren har bare så vidt begynt sin seiersgang.

DJ-pult

DJ-kontrolleren gjør opp for en hel kontrollpult. DJ-en kobler kontrolleren til sin datamaskin, hvor musikken ligger i digital form, og DJ-kontrolleren gjør resten av arbeidet med å matche beats som kan fades, scratches og mikses på pulten med selv et minimum av øvelse.

Rimelig DJ-kontroller

Selv den rimeligste DJ-pult kan gjøre mye mer enn du i din villeste fantasi har kunnet forestille deg. Hos DanMusikk.no bestreber vi oss på å være leveringsdyktige i alle prisklasser, slik at du alltid kan få en DJ-kontroller som matcher dine behov og din lommebok. Du vil helt sikkert bli imponert over din nye DJ-kontroller. Hvis du tidligere har brukt en hel DJ-pult til dine spilleiobber, så lover vi deg at den nå er på vei til gjenbruk... Heldigvis er det rimelig å komme videre innenfor den digitale DJ-kunsten, og det krever ikke at du er en ørn på teknikk når du skal betjene din DJ-kontroller.

Miks, scratch og fat

Selv om musikken er lagret digitalt, inneholder en DJ-kontroller muligheten for alle de samme DJ-triksa som man alltid har kunnet lage. Du kan mikse, fat, scratche og matche tempoet på dine dansespor med det kraftfulle, digitale mikserverktøyet som en DJ-kontroller er. ...og så kan en DJ-kontroller ta veldig liten plass. Dét er en fordel under transport til spillejobben og på spillestedene hvis arrangørene har avsatt begrenset plass for deg og ditt DJ-utstyr.