Loading

CD-spiller

Rundt 1981 hadde selskapene Sony og Philips perfeksjonert teknologien for CD-avspilling, at de kunne starte å selge de til allmennheten. I dag ses de i stereoanlegget, datamaskinen som Discman, for avanserte CD-spillere som benyttes av kjente DJ’s, som har muligheten til å manipulere lyden etter eget ønske.

2 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

2 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

Uendelige muligheter

Hos oss vil du finne et bredt utvalg av CD-spillere, hvor du finner både profesjonelle CD-spillere for DJ-er, to CD-spillere (for mer enn én CD på en gang), topplast CD-spiller og riper CD-spiller. I tillegg tilbyr vi muligheten til å sette inn enheter som spille MP3-filer. Dette kan være CDer av seg selv eller ved hjelp av en USB-pinne.

Kjenner for detaljer

Gjennom vår egen import av instrumenter og andre produkter kan vi gi deg en billigere pris enn det. Dette betyr ikke at kvaliteten er dårlig, fordi vi går langt for å teste de ulike modellene av CD-spillere, slik at vi kan finne de variantene, kan vi garantere den beste kvalitet til deg.

Uansett smak: noe for deg

Enten du er interessert i CD-avspilling for hobbyer eller har store planer om å drive det profesjonelt med riktig lyd i alle områder, så er vi utvilsomt besitter den riktige modellen. Mange av våre modeller er solid bygget med innebygd anti-shock enhet, slik at du unngår eventuelle ulemper under avspilling din.

Teknisk presentasjon

Med noen av våre produkter, har vi valgt å knytte en liten video som presenterer produktet, slik at du kan få en følelse av produktet i aksjon før du bestemmer deg for å investere i det. Videoen gir en kort oversikt og lett tilgjengelig de ulike funksjonene på enheten, som sammen med vårt produkt beskrivelse gir deg en introduksjon til CD-spilleren, som du kan danne et helhetlig inntrykk av produktet.

Nyttige funksjoner

Vi er også også i stand til å streame levere kvalitet CD-spillere for mer profesjonelt orientert person Krever polering mer AV Sitt produkt. OMNITRONIC lags CD-spillere med rask start, rask panorering og pitch kø og klare knapper for y hjelpe grader i gjenskinn fra lys Nattklubb kan fin Er egnet knappene bak DJ-konsollen. Det er også mulig y stabling av flere komponenter sammen med CD-spiller.

Den neste store sangtalent?

Ved siden av CD-spillere, var vi også selskapet MadboY som er klare med den nyeste inne for karaoke spillere som kan spille alle formater. Design, kvalitet og brukervennlighet har blitt veid tungt. Til slutt, kan du øve din sangstemme i privat og senere ta maskinen med bar, nattklubb eller diskotek, mount én eller flere mikrofoner og gi den gass.

Mange funksjoner

Våre karaoke spillere er mer praktisk enn en standard DVD-spiller! Det er innebygd SD-kortleser i visse produkter sammen med en USB-inngang. Videre kan de konvertere ikke-kopibeskyttede CDer direkte på maskinen for bruk annet sted. Foruten de mange praktiske funksjoner er garantert med kvalitetsbevisste funksjoner, der du virkelig ønsker å se for deg selv at du har investert i et produkt av god kvalitet. For den kresne kendereSå om du har låst deg til å være på flyktig underholdning av ulike koselige kvelder hjemme eller gå ut på jobb som DJ, så vi holder det rette utstyret for alt fra amatør til profesjonell kunnskap. Du vil allerede være i stand til å stå med CD / karakoke spiller i hånden etter en periode på 1-2 dager.

Hva venter du på?

Vi kan levere noen av landets billigste utstyret fordi vi velger å importere varene selv, og har derfor en lagerbygning full av kvalitetsprodukter. Er du fortsatt i tvil, kan du få råd fra våre erfarne veiledere som er klare til å veilede deg mot den ultimate lydopplevelse med CD-spilleren.