Rask levering
Returrett til 24/1-2023
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss
Batterier og strømforsyninger

Batterier og strømforsyninger

Du har kanskje opplevd at du er klar til å starte anlegget eller andre batteridrevne enheter, også er batteriet dødt eller utladet? Fortvil ikke, hos DanMusikk har vi et bredt utvalg av kvalitet batteriet. Samtidig vil du være i stand til å investere i en batterilader - rask lader - sammen med oppladbare batterier. 

Strømforsyninger

Gå til kategori

AAA-batterier

Gå til kategori

Øvrige batterier

Gå til kategori

Knappcellebatterier

Gå til kategori

De mange bokstaver

Vi presenterer deg en kort guide til hva hver bokstav står for ulike typer batterier (AA, AAA, B, C, etc), så trenger du ikke gå galt når du kjøper en pakke med batterier. Vi har noen av de billigste prisene på batteriet forårsaket av vår egen import av batterierog lader opp.

Pakke full av batterier

Vårt mangfoldige utvalg av batterier leveres i pakker, ofte bestående av mer enn ett batteri. Dette gjør det gunstig for deg som utnyttet vår billig pris og få flere batteripakker samtidig rundt. På den måten trenger du bare å betale frakt en gang. Ikke nøl med å få deg den riktige batterier for dine behov.

Klar igjen

Hvis du vil spare deg bryet med å måtte kjøpe flere pakker ved flere anledninger å holde tiden i ditt instrument og / eller anlegg, kan det være en idé å få deg til å tenke på å kjøpe oppladbare batterier. Vi holder oppladbare batterier fra Sanyo som vil levere resultater til deg i utallige timer. Studer vår lille medfølgende video på batterier....

Hurtig ladende performance

Sammen med de oppladbare batteriene er selvsagt viktig at du får tak i en opplading. Sammen med våre raske tilsynelatende lader fra Sanyo også du får 4 stykker. AAA-batterier med på kjøpet. Her vil du kunne bruke den nødvendige strøm til de oppladbare batteriene, så det vil være muligheter for flere timer med underholdning....

Koble strøm til

Batteri historie går tapt i mørket, hvor rester fra forhistorisk batterier har dukket opp over tid. Batterier har vært en nødvendig følgesvenn av komponentene og dermed instrumenter der trådløs strøm til strømforsyningen har vært påkrevd. Vi har i hovedsak valgt et samarbeid med Panasonic og Sanyo, som vi tror kan gi batteriet med lengst levetid og holdbarhet.

Tenk grønt

De oppladbare batteriene fra Sanyo er utviklet med den nyeste teknologien for å sikre deg en forestilling i flere timer, slik at du både beskytter din økonomi og natur. Allsidighet er også blitt fremhevet når vi måtte finne de rette produsentene. De oppladbare batteriene som du kan kjøpe fra oss er opprettet med det formål å anvendbarhet generelt genopladere. Imidlertid kan vi anbefale en rask lader fra Sanyo med mange fordeler i.

Veiledende rådgivning

Hvis vår detaljerte beskrivelse og medfølgende videoen ikke er detaljert nok, er du alltid velkommen til å kontakte oss. Vi har valgt å importere våre produkter, slik at vi kan konsentrere oss om å gi de beste produktene for deg og gi den beste service som du ønsker å gå herfra med det rette produktet for dine behov.

De mange fordelene med oss

Hos oss liker deg her med det beste produktet. Derfor har vi gjort mye for å finne de rette produsentene, ville vi samarbeid med. De som oppfyller våre strenge krav, slik at vi kunne tilby de beste produktene. Hvis du ikke umiddelbart finne riktig produkt, kan vi sikkert finne det sammen.