Rask levering
Returrett til 24/1-2023
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss

AA-batterier

Batterier kan man nesten ikke få for mange av! De fleste husholdninger har "batterislukere", like så langt øyet rekker - og litt til….

4 vare(r)

Dine elektroniske enheter krever strøm. Det samme gjelder for en lang rekke musikkinstrumenter og en stor del utstyr som notelamper, tunere og effektpedaler. Selv om det store utvalget av forskjellige typer batterier kan virke overveldende, er det enkelt å finne riktig type hvis du vet litt om den enheten du skal mate med strøm, og med litt kunnskap om de forskjellige typer batterier og ladere.

AA Engangsbatterier

AA engangsbatterier har lang holdbarhet, men du må kaste de på forsvarlig vis når de er oppbrukt. Alkaline AA-batterier hører til blant de mest populære engangsbatteriene. AA Lithium-batterier har lengre holdbarhet, og holder strømmen lengre mens de er i bruk. De er lettere i vekt og er mer motstandsdyktige over for ekstreme temperaturer.

Valg av oppladbare AA-batterier

Oppladbare AA-batterier sparer deg penger over tid, og er mer miljøvennlige da du kan bruke dem gjentatte ganger. Nikkel-metallhydrid (NiMH) holder ladingen bedre når de ikke brukes i lange perioder, men lithium-ion-batterier driver enheter lengre. Oppladbare lithium-ion-batterier er det mest vanlige valg til musikkinstrumenter og utstyr.