Rask levering
Returrett til 24/1-2023
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss

Medhørs-monitor

I denne kategorien finner du våre PA-Monitors. Trenger du en scene-monitor, så har du kommet til rett sted. Vi har det beste utvalget av PA-Monitors, både passiv og aktiv. Vi importerer selv våre scenemonitorer og kan derfor tilby deg en PA-monitor i en svært god kvalitet til en unik, rimelig pris.

9 vare(r)

Med en monitor kan man høre det som foregår på scenen - også selv om man befinner seg litt på siden i forhold til der hvor scenelyden kommer fra. En monitor løser dét problemet, slik at man alltid hører det man skal der man oppholder seg mest - være seg på scenen eller andre steder.

«Mere monitor!»

Når man bare bruker uttrykket "en monitor", er det fra de flestes munn faktisk en "scene-monitor" man snakker om. En medhørs-monitor kan i sin rene form være den kileformede høyttaleren som vi alle kjenner fra scenene ute på spillestedene. Men en scene-monitor kan også ha andre utforminger. Hos DanMusikk.no har vi enhver form for monitor til ditt medhør, og du finner alle vår scene-monitorer i denne kategorien.

Scene-monitor

En scene-monitor er det samme som en medhørs-monitor. Scene- eller medhør-monitorer finnes i mange forskjellige former - ikke bare den velkjente, kileformede "wedge monitor" som vi alle kjenner fra scenen. En scene-monitor kan også være en monitor som står bak eller ved siden av scenen, så det er medhør akkurat der hvor man trenger det. I denne kategorien kan du også finne sett med trådløse in-ear-monitorer, som kan gi medhør hvor du enn beveger deg på eller utenfor scenen.

Medhørs-monitor

Alle musikere kjenner til det med at det er viktig å ha et ordentlig medhør på scenen. Her kommer en medhørs-monitor inn i bildet, og løser problemet med godt medhør akkurat der hvor det er bruk for medhør. Med andre ord kommer du ikke utenom en medhørs-monitor, og dén finner du her i vår kategori for monitorer til medhør.