Loading

Utendørshøyttalere

Vi selger noen av de beste utehøyttalere som finnes. Vi har både håndholdte versjoner og høyttalere for montering på vannrette overflater.
Du trenger ikke være nervøs for, om disse høyttalerne kan tåle regn og vind. De er skapt til å motstå vind og vær.

5 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

5 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

Rope opp

Du kan være sikker på at våre produktene ikke gå ut med en gang. Du investerer ikke bare i stil, men du kan også samtidig å holde et solid produkt til en billig pris i god kvalitet.

De mange fine funksjoner

Ta en nærmere titt på produktbeskrivelsen og du vil se at her er ingen mangel på velvære av de finere detaljene. Du vil være i stand til å rope et større område med et kvalitetsprodukt fra DanMusikk. Lag en linje for et ubegrenset antall av disse utendørs høyttalere eller koble forsterkeren og få den lyden du vil ha. Få tilpasset din opplevelse med utendørs høyttalere Vi kommer med detaljerte beskrivelser av hvordan vi best utnytte våre utendørs høyttalere. Vi kan ofte anbefaler at oppretter linjen mellom dem og / eller koble dem til en forsterker, slik at du får den optimale ut av din utendørs høyttalere. Enten du er da fri tid entusiast, der du bare ønsker ekstra lyd til hagefest eller salget presentasjonen må ha mer innflytelse i salg messe, så vi anbefaler deg en utendørs høyttaler.

Gjør deg klar over mulighetene

På våre utendørs høyttalere inkludert ofte brakett, slik at du kan sette dem på et sted hvor du ønsker å gjøre deg bemerket med enten musikk, tale eller annen kommunikasjon i hvert innlegg. Som alltid får du i tillegg til et flott design, god kvalitet også en solid bygget produkt som vil gi deg underholdning for en lang tid framover....

Kombiner den endeløse...

Som nevnt tidligere, vil vi gi deg kyndig veiledning om hvordan du optimalt utnytte utendørs høyttalere. Lag en seriekobling av samme type utendørs høyttaler eller maksimal utnyttelse dem ved hjelp av en av våre andre forsterkere av lageret. Uansett hva du velger, kan vi utvilsomt finne den løsningen som passer dine behov....

Våre mange fordeler

Hos oss behøver du ikke å vente flere uker for levering av produktene, som vi på grunn av vår egen import kan sende varene raskt direkte til deg. Dette lar deg kjapt gi deg ut for å starte fra scratch med lyd eventyr eller bygge på din spesielle seriekobling.

Nyttig tilbehør dine utendørs høyttalere

Hvis du virkelig ønsker å bruke utendørs høyttalere til fulle, anbefales det fra vår side, å vurdere å investere i de nødvendige kabler og / eller en pakkeløsning hvor vi har gjort vårt arbeid for deg hvis du fortsatt er i tvil om hvordan du oppretter et skikkelig lydanlegg. Sett din mikser for å koble forsterkeren og du kjører som en høyttaler eller musiker.

Fruktbart samarbeid

Vårt nære samarbeid med produsentene betyr at vi kan gi deg en billig pris, men også få sine hender på noen produkter av høy kvalitet. Vår informativ personale er klar til å gi deg den beste veiledning i kjøp av utendørs høyttalere og annet nødvendig tilbehør. Få forberedt på en lydopplevelse utover det vanlige, der du ikke trenger å bekymre seg for været.

En robust produkt

Så er du lei av å måtte ha vanskeligheter upraktisk store høyttalere som fortsatt ikke snakker naturens villere side, så løsningen er her med en utendørs høyttaler fra DanMusikk. Få glatt med en håndholdt utendørs høyttaler eller koble musikken til de monterbare utendørs høyttalere på horisontale flater, og du er klar til å kommunisere budskapet.