Rask levering
Returrett til 24/1-2023
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss

Phantom-strømforsyning

For å kunne bruke sin kondensatormikrofon er phantom power nødvendig. Ikke alle miksere og forsterkere har innebygd phantom power, og du kan derfor komme ut for ikke å kunne koble til din yndlingsmikrofon. Med en ekstern phantom power strømforsyning unngår du den situasjon.

Noen mikrofoner av spesielt kondensatortypen trenger en strømforsyning med 48 Volt for å virke, og da det ikke er alle miksere som kan forsyne mikrofonene med nødvendig strøm, kan du få bruk for en strømforsyning til din kondensatormikrofon.

Forsyning med phantom-strøm

En phantom-strømforsyning løser problemet når det ikke er phantom power i den anvendte mikseren eller studiokonsollen, som spesielt kan være tilfellet med eldre utstyr i studioene eller på live-scenene rundt omkring. Phantom-strømforsyningen utgjør et innskutt ledd mellom mikserpult og mikrofon, hvor den sørger for at det også kommer 48 volt spenningsforskjell i dine XLR-plugger til mikrofonen.

Phantom power til din mikrofon

Det er viktig at forsyningen med phantom power til mikrofonene er korrekt og stødig, og hos DanMusikk.dk har vi alltid noen gode phantom-strømforsyninger på lager til en rimelig penge. Du må være oppmerksom på om du trenger en phantom-strømforsyning med eller uten batteri. Og husk: Når du er ute på jobb, så sørg ALLTID for at det er friske batterier i din phantom power strømforsyning dersom du har valgt en phantom-strømforsyning med batteri...