Loading

Kasser

Skal din bass sikres best mulig, er en hardcase det beste valg. Avhengig av variant og kvalitet motstår kassene de fleste støyt og er samtidig noe vannavstøtende.

2 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

2 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

Det handler om beskyttelse, sikring og profesjonalisme. Du må passe godt på din bass og beskytte den, og her er en kasse, en hardcase, hardbak eller en flightcase til bass riktig valg. Din el-bass fortjener den beste beskyttelsen, og det får du med en kasse til din bass.

Flightcase til bass

En kasse eller flightcase til bass beskytter både mot støt, slag, temperaturskift og i et vist omfang også mot fukt. Så hvis du gjerne vil passe best mulig på din bass, må du ha en kasse eller flightcase til bass. Kassen til bassen har alltid et håndtak du kan bære den i, og den er hard så den beskytter din el-bass best mulig. Det er også derfor at man noen ganger kaller den en hardcase til bass eller en ""hardbag"".

Kassen til din el-bass

Hold øye med denne siden her hos DanMusikk, for vi bestreber oss hele tiden på å skaffe det beste utvalget av beskyttelse til din bass, så her kommer hele tiden nye kasser og flightcases til salgs. Man sier at den beste kassen er den du bruker. Og sånn en kasse til bass vil du komme til å bruke mange ganger på landeveiene i inn- og utland, hvor den vil være med på å sørge for optimal beskyttelse til din bassgitar. Den gir god beskyttelse mot luftfuktighet, støt og slag, og så ser det altså bare mer profesjonelt ut at du pakker bassen din ut av en kasse når du ankommer spillejobben.

Basskassen kan være utstyrt med glidelås eller hasper, så kjøp dén beskyttelsen og hardbagen du har mest lyst til å lukke opp når du skal åpenbare bassen og dens herligheter.

Hvilken form skal en basskasse ha?

Hvis du kjøper en generisk universalkasse til bass, så er det nesten 100% garanti for at kassen passer godt til din el-bass. Men for alle tilfelles skyld så tilbyr DanMusikk alltid god returrett både på basskasser og annet utstyr, slik at du har mulighet til å bytte kassen hvis den mot forvetning ikke passer til din bass, eller hvis den på annen måte er annerledes enn du forestilte deg at din basskasse skulle være.