Rask levering
Returrett til 24/1-2023
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss
Tilbehør

Tilbehør

I denne kategorien finner du alt av tilbehør til bass. Vi har et bredt utvalg bestående av mange selv importerte varer. Dette gir oss Norges billigste priser. Dermed kan vi tilby deg god kvalitet til konkurransedyktige priser fra både egenproduserte varer og fra de kjente merkene. Se gjennom de ulike kategorier, så finner du mest sannsynligvis det tilbehøret til bassen som er interessant for deg.

Leter du etter grunnleggende tilbehør?

Hvis du leter etter tilbehør til din bass, har du kommet til riktig sted. Vi har alt fra beskyttelse til forskjellige rengjøringsmidler og ørepropper. Når du har et instrument som elektrisk bass, er det veldig viktig at du tar deg av det - det er ikke nok å være forsiktig med det når du spiller, men også når du ikke bruker det - for eksempel under transport. Hvis du ikke beskytter ditt instrument slik du burde, oppstår det risiko for skader og riper. For å unngå slitasje har vi en kategori av forskjellige bager. Vi har våre forskjellige bager til el-bass, akustisk bass og til din forsterker her på kategorisiden basstilbehør. Disse forskjellige gigbags og bager er laget av slitesterkt materiale, og noen er også vannavstøtende så ikke instrument ditt får fuktskader eller andre unødvendige skader. Du kan velge mellom å ha en bag som er laget av et mykere materiale, men vi har også et sortiment av "harde bager" som beskytter din bass mot dårlig vær eller støt.

Basstrenger til elektrisk bass

Er det tid for å sette nye strenger på din el-bass? Vi har overkommelige basstrenger til alle forskjellige basstyper: Vi har til 4-strengede, 5-strengede og 6-strengede basser. Disse adskiller seg i tykkelse, da noen er grovere enn andre, og i det materialet de er fremstilt av. Elektriske basstrenger er normalt tynnere og laget av rustfritt stål, hvilket gir en klar lyd, og er velegnet for pop, rock, funk og country. Strenger påvirker lyden av ​​din bass, og det er viktig at du har de riktige strengene til å begynne med, da det bestemmer lyden av ​​din bass. Basstrenger har lengre levetid, men noen ganger kan de bli slitt eller må utskiftes. Vi har også en rekke forskjellige strengesveiver som er gode å ha når du strammer dine strenger til ønsket lyd. Benytt også anledningen til å kjøpe våre forskjellige plektre.

Forsterker

Vi har et stort utvalg av bassforsterkere som er velegnet til begynnere så vel som til profesjonelle. Vi har combo, topp, kabinett og stack å velge mellom. Ved å lese produktbeskrivelsen for de forskjellige forsterkerne, lærer du å finne den som passer best til ditt instrument. Du er også veldig velkommen til å kontakte vår kundeservice for rådgivning omkring den riktige forsterkeren som passer til deg.

Stativ

Stativ er et glimrende tilbehør til gitar og bass - når dine hender ikke er nok. Vi har mange forskjellige stativ som kan festes på forskjellige måter. Du kan enten plassere stativet på gulvet, skru det opp på veggen, bruke det som gitarstøtte eller gulvstøtte. Med et stativ kan ditt instrument stå sikkert.

Trådløst bassystem

Vil du unngå instrumentkabler? Da er et trådløst bassystem noe for deg. Den overfører lyden via din bass til forsterkeren uten mellomledd.

Kabler

Hvis du derimot ønsker kabler som sammenkobler forsterkeren, pedalen og bassen du spiller på, har vi det naturligvis også i forskjellige lengder.

Tunere

Her har vi et stort utvalg av forskjellige tunere til din bass. Dette gjør det lettere når du skal stemme din bass - vi har forskjellige tunere designet etter dine behov, bl.a. clip on, pedal, trommeltunere og mye mer.

Ørepropper

Er der noe bedre enn å spille din yndlingsmusikk på høyeste lydstyrke? Samtidig må du tenke på dine trommehinner, da de kan bli skadet og påvirket negativt. Beskytt dine ører med våre ørepropper.

DVDer og noter

Å lære å spille musikk eller å utvikle seg er artig, og med DVDer og noter er du godt i gang! Vi har forskjellige DVDer og noter for forskjellige nivå som passer til dine behov.

Reimer

Velg mellom våre forskjellige skulderreimer. Vi har forskjellige flotte mønstre og farger å velge mellom.

Hodetelefoner

Vil du ha hodetelefoner med et godt frekvensområde og dynamisk lyd? Da har du kommet til riktig sted. Alle våre hodetelefoner kan kobles til MP3-spillere og bass eller forsterkere.

Pedaler

Vi har forskjellige effektpedaler til din elektriske bass. Finn riktig pedal til ditt formål og instrument!

Rengjøring

Så viktig som det er å beskytte din bass mot skader eller lignende, er det viktig også å rengjøre ditt instrument. Derfor har vi en rekke forskjellige rengjøringsmidler og rengjøringskluter, slik at din el-bass forlenges for livet.