Rask levering
Returret til 24/1 2024
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss

Bager og trekk til bassforsterkere

Forsterkere lever ofte et tøft liv, enten i øvingsrommet eller på turen til og fra spillestedet. Med en bag eller et trekk kan levetiden til din forsterker forlenges betraktelig.

0 vare(r)

Det er et hardt liv å være en bassforsterker, og derfor har forsterkere også bruk for en bag eller et overtrekkk laget til nettopp en bassforsterker. Hos DanMusikk.dk bestreber vi oss alltid på å samle et utvalg av bager og overtrekkk til din forsterker, slik at du har mulighet for å forlenge bassforsterkerens levetid.

Hvorfor bag eller overtrekkk til din bassforsterker?

Alle bassforsterkere lever et hardt liv både på landeveien, scenene og i øvingsrommene. Med en bag eller et overtrekk til din forsterker kan du forlenge dens liv og holde den ren og pen, slik at din forsterker ganske enkelt holder lengre. Og du sparer unødige ærgrelser - bare med en forholdsvis rimelig investering i en bag eller et overtrekk til din forsterker til bass. Alt du selv trenger å gjøre er å huske å putte forsterkeren i bagen eller dra overtrekkket over bassforsterkeren før du forlater din bassforsterker.

Profesjonelt look med bag eller overtrekk

Har du tenkt på at det også sender et signal om at du er en seriøs musiker, når andre kan se at du passer godt på din forsterker ved å utstyre den med en bag eller et overtrekk? Når du sørger godt for forsterkeren din ved å beskytte den med en bag eller et trekk, så er du sikkert også til å regne med på andre områder, og dér har du enda en grunn til å passe godt på med bagen eller trekket som du kan overtrekkke og beskytte din forsterker med.

Derfor bør du ha et trekk på din forsterker

... Fordi din forsterker trenger beskyttelse... Farene lurer alle steder, og din forsterker får lett riper eller skader. Derfor bør du interessere deg for å ha et overtrekk eller en bag som beskyttelse til din bassforsterker. På den måten kan du beskytte forsterkeren din og unngå å gråte senere.