Rask levering
Returrett til 24/1-2023
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss
Stativer

Stativer

I denne kategorien finner du stativer for gitar og bass. Vi har mange ulike gitarstativer: til å sette på gulvet, veggmonterte gitarstativer, gitarstøtter og fotskamler for gitarister.

Finn det riktige gitarstativ til din gitar hos oss!

Her i denne kategorien finner du stativer for både gitar og bass. Vi har mange unike gitarstativer til din gitar. Både gitarstativ til å sette på gulvet, veggmonterte gitarstativer, gitarstøtte og fotskamler for gitarister. Så hvis du er glad i din gitar, er et gitarstativ helt essensielt for at gitaren skal holdes vedlike og ikke få riper og bli unødvendig slitt ut. Samt er det jo også en pen detalj i hjemmet, hvis gitaren er hengt opp langs veggen eller over sofaen i en veggmontert gitarstativ.

Gulvstativer

Våre gitarstativer til gulv er laget i en robust metallkonstruksjon som gir en solid, god støtte til din gitar. Noen av gulv stativene som kan bli kjøpt hos DanMusikk egner seg best til elektriske gitarer, mens andre passer best til akustiske, men du kan også få kjøpt gulvstativ som kan brukes til begge deler. Dermed er gulvstativ til gitaren en praktisk og enkel løsning for oppbevaring av gitaren, så du raskt og sikkert kan sette fra deg gitaren. Noen av modellene kan justeres i høyden, så gulvstativet tilpasset til din gitar. En annen fordel med mange av gitarstativene er at de kan pakkes sammen, som gjør det enkelt og å transportere, så tar det heller ikke kjempe stor plass.

Veggoppheng

Veggopphenget til din gitar monteres med skuer inntil veggen, og disse stativene tilpasses til nesten alle gitarer. Veggopphenget til din gitar er laget i jern, som hjelper dem med å være solide og er belagt med sklisikker gummi så gitaren din kan henge sikkert uten at gitaren skal skli ut av holderen. Det er alltid viktig å være oppmerksom på hvilken vegg man henger opphengeren opp mot, enten det er gipsvegg eller betongvegg. Det er viktig å tilpasse riktige skruer til hvilken vegg det er. Etter du har montert gitar opphenget test alltid holderen med hånden og sjekk at den tåler en liten støyt, så er du sikker på at gitaren trygt og godt kan henge på veggen. Fordelen med å bruke en veggopphenger som stativ for din gitar er at du sparer gulvplass, og kan heller bruke gulvet til andre møbler.

I tvil om hvilket gitarstativ som passer best for deg? Vi hjelper deg gjerne!

Hvis du selv er i tvil om hvilken gitarstativ du skal velge, vil vi alltid hjelpe deg så du finner det riktig produkt. Hos DanMusikk har vi valgt ut de beste gitarstativene som er på markedet, til best mulig pris, så du får mest for dine penger. Vi kjøper direkte fra de største produsentene innenfor musikkinstrumenter, og det er derfor vi tilbyr en rimelig pris. Siden 2002 har vi operert med musikkinstrumenter og tilbehør på nett. Vårt salgsteam består av erfarne musikere som har kunnskap vedrørende musikkinstrumenter, lydanlegg og utstyr. Dermed garanterer vi god service, hvor vi lover å hjelpe deg dersom du har spørsmål angående hvilke gitarstativ du skal velge. Vi har også en sikker og god bytterett, hvis du kommer hjem og ønsker å bytte ditt gitarstativ mot et annet.