Loading

Tilbehør

Alt av tilbehør til din gitar kan du finne i denne kategorien. Vi har et bredt utvalg som består av mange elementer som vil selv importerer til rimelige priser. Vi gir deg god kvalitet til lave priser fra egenproduserte- og de kjente merkevarene. Se gjennom de ulike kategoriene, så finner du mest sannsynligvis det tilbehøret til gitaren som er interessant for deg. 

Når det dreier seg om gitarutstyr, er gitartilbehøret det aller mest omfattende og varierte område du kan dykke ned i. Gitartilbehør er kanskje ikke noe du tenker så mye over i det daglige, men prøv å forestille deg at du går ut av døren uten kabler, plektre, gitar-bag eller en tuner - da ville du nok blitt voldsomt irritert ved ankomst spillested. Faktum er at hvis du spiller gitar, så trenger du gitartilbehør. Å vite hvilket gitartilbehør som er riktig for deg, er en prosess som DanMusikk gleder seg til å hjelpe deg med. Uansett om du er nybegynner og trenger alt det vesentlige gitartilbehøret, eller en turnerende gitarist som gjerne vil oppgradere en del av tilbehøret, så har du kommet til riktig sted.

Uansett hvilken musikkstil du foretrekker eller hvilken type gitar du spiller på, så trenger du tilbehør. Selv en klassisk gitarist som normalt ikke bruker mye utstyr, må ha en gitarkasse av god kvalitet til transport av gitaren og en fotkrakk. Hvis du spiller el-gitar, så vokser listen over nødvendig gitar tilbehør kraftig. Du må sikre deg at du har riktige kabler, rikelig mengde av dine foretrukne gitarplektre og et stativ til å sette gitaren din i når du ikke spiller. Og alle gitarister trenger en kvalitets-tuner. Dette er kun et lite utsnitt av hva en gitarist trenger.

Og når du så har anskaffet deg alt det nødvendige, hva med å sørge for å holde gitaren din ren og i tipp-topp stand? Rengjøringsmidler, justeringsverktøy og gripebrettolje er bare noen av de produktene du bør overveie å anskaffe deg for å vedlikeholde ditt instrument. Og enhver akustisk gitarist bør sørge for at gitarens fuktbehov er dekket. DanMusikk har masse gitartilbehør for å sikre at instrumentet ditt spiller som nytt eller bedre gjennom de kommende årene.