Rask levering
Returrett til 24/1-2023
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss
Kasser

Kasser

En stødig gitarkasse er det beste valget hvis du vil beskytte din gitar godt mot vind, vann, snø og kulde.

Kasser for stålstrengsgitar

Gå til kategori

Kasser for spansk gitar

Gå til kategori

Kasser for el-gitar

Gå til kategori

Om du kaller den for en kasse, en flightcase eller et hylster, så kan den beskytte din gitar i all slag vær, og mot selv de vanskeligste betingelser.

En gitarkasse svikter deg ikke når alt annet går galt, og kassen til din gitar er siste skanse mellom gitaren og katastrofen. Støt, slag, fukt, temperaturer eller vann - din flightcase er både kassen til din gitar OG dens beste venn - hver dag.

Gitarkasse

I skandinavia har vi vanskelig med å finne på et mer spennende ord enn "kasse", og mange steder i det store utland er den vel en "case" eller en "flightcase"... Men tross manglen på et kult ord for den, så kan kassen til din gitar spare deg for mange ergrelser, og omvendt gir den deg oftest en trygg følelse i magen når du har pakket gitaren ned i dens kasse, fordi du ved at den ligger trygt og godt beskyttet mot all verdens trengsler og utfordringer.

Det er viktig at gitarkassen din er fôret og isolert, slik at den best mulig kan motstå slag, støt og temperaturendringer.

Kassen til din turné

Hos DanMusikk.no har våre medarbeidere mange års erfaring med tour-livet, og vi vet at alle gitarer trenger beskyttelse mot landeveiens utfordringer. Så snart din gitar forlater hjemmets fire vegger er den utsatt for fysiske påvirkninger og uhell, slag og støt, eller den kan ta skade av temperaturforandringer eller en mindre optimal luftfuktighet dér hvor gitaren din befinner seg. Alle disse er skader som omtanke og en god gitarkasse vil kunne frelse ditt kjære instrument fra, og på den måten kan en god gitarkasse være med på å sikre nattesøvnen din både før og etter en eventuell skade på din gitar. Med forsvarlig pakning i en kasse er din gitar beskyttet mot både temperaturendringer, luftfuktighet eller simpel vold.

I gitarkassen hjemme?

Mange profesjonelle gitarister velger å oppbevare deres gitar(er) i kassene også hjemme, så en flightcase er ikke kun en kasse du trenger til gitaren når du er på turné. Også der hjemme kan gitaren utsettes for utsving i temperatur eller luftfuktighet, akkurat som barn, husdyr eller vanlig klossethet utgjør kontinuerlige faremomenter som kan gi deg en gitarskade før du kan si "gitarkasse", eller det mer internasjonale "flightcase". Så tenk over om ikke din instrumentkasse også bør brukes hjemme eller i øvingsrommet når du ikke spiller på din gitar...

Kasser til akustiske eller el-gitarer

Hos DanMusikk.no forhandler vi naturligvis kasser både til din el-gitar eller til en akustisk gitar, for begge slags gitarer har naturligvis bruk for beskyttelse i en kasse. En flightcase er ikke stedet å spare inn, og hvem har i grunnen bruk for å spare når selv den beste gitarkasse kan fås rimelig, og også noen ganger på tilbud?

Hvis det skal skje en masse - DanMusikk.no har den beste kasse!