Loading

Bager

I dene kategorien har vi samlet våre gitarbager. Bærer du gitaren din i hånden eller på ryggen, anbefaler vi en gitarbag. De fleste av våre gitarbager har skulderstropper slik at du lett kan bære gitaren din på ryggen. Transporterer du gitaren din veldig mye, anbefaler vi i stedet en gitarkasse, som gir den beste beskyttelsen.

Hos DanMusikk har vi bager til alle gitartyper, og vi har gitarbager i forskjellige størrelser til både elektriske og akustiske gitarer. Gitarbager varierer veldig mht. hvordan de er designet, så du må passe på å få den gitarbagen som passer best til dine behov.

Om gitarbager

Alle vår gitarbager er laget i vannavstøtende materialer, men de er ikke alle sammen utrustet med like mye foring. Hvis du ikke reiser så mye med gitaren din, og egentlig bare trenger en gitarbag til å putte gitaren i når du ikke bruker den, så kan en uforet gitarbag være fin. Men hvis du skal transportere gitaren mye, så vil en gitar være mer beskyttet hvis den er foret. Hvor mye for gitarbagen din bør ha, avhenger av hvor mye du legger vekt på at gitaren er beskyttet. Jo tykkere foring gitarbagen har, desto bedre er gitaren beskyttet.

Noen av vår gitarbager er utrustet med ryggsekkreimer, slik at du kan ha gitaren på ryggen. Det er nyttig å ha hvis du skal sykle med gitaren din, eller hvis du trenger å ha armene fri til å bære annet utstyr. Trenger gitarbagen din lommer? Mange gitarbager er utrustet med tilbehørslommer som man kan transportere noter, kabler og annet tilbehør i, slik at man kan ha alt nødvendig tilbehør med i samme bag.

Hvor kjøper man en gitarbag?

Hos DanMusikk kan du finne gitarbager til alle behov. Uansett om du er nybegynner på el-gitaren, helgegitarist eller profesjonell, så har vi hos DanMusikk stor kunnskap om gitarbager så vi kan hjelpe deg med å finne helt riktig gitarbag til nettopp deg og ditt behov.