Loading

Topp

Forsterkertoppen til gitar er ikonisk. Utviklingen har aldri gått i stå, og der kommer fremdeles nye modeller av forsterkere. Noen er digitale, mens andre bygger på den gjennomprøvde rørteknologien. Velger du den rette toppen, blir du aldri lei av den!

5 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

5 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

"En ”topp” er en bestemt type forsterker som er bygd opp som et løst forsterkerhode, eller "topp", som inneholder det elektroniske kretsløpet i forsterkeren, herunder forforsterkeren, med innebygd effektbehandling og effektforsterkeren. Høyttalerkabinettet er da en egen, ekstern enhet, som man så kobler til forsterkerhodet for å få en gitarforsterker-stabel (stack).

Forsterkerne har minst én 1/4" jack-inngang (såkalt stor jack (6,3 mm)), hvor kabelen fra den elektriske gitaren kobles til. Gitarforsterkeren kan også være utrustet med andre innganger, f.eks. en ekstra inngang, "send & return"-jackplugg for å skape en effektloop (for effekter som f.eks. kompresjon, romklang osv.) eller en ekstra høyttalerutgang (for tilkobling av et ekstra høyttalerkabinett). Noen mindre øvegitarforsterkere har stereo-RCA-plugg (phono-plugg) for tilkobling av en CD-spiller, MP3-spiller eller andre lydkilder, og en 1/4" jack-utgang for hodetelefoner, så gitaristen kan øve seg uten å forstyrre naboer eller familiemedlemmer.

Vi har riktig gitarforsterker til deg på lager

Det er stor forskjell på utvalget av gitarforsterkertopper. Til den nystartede gitaristen har vi gode og velklingende gitarforsterkertopper som er lette å bruke og som er rimelige, slik at du har råd til alt det andre gitarutstyret du vil ut og anskaffe deg. Våre gitarforsterkere for begynnere er lette å håndtere, og de spiller ikke høyere enn nødvendig.

Hvis du spiller sammen med andre, så trenger du en forsterker som kan spille høyere og som har et kraftigere høyttalerkabinett. Hos DanMusikk har vi gitarforsterkere som kan levere den effekten du trenger til å fylle opp et øvingsrom eller en scene med vellyd, og som har de egenskapene du trenger for å kunne produsere en profesjonell el-gitarlyd. Vi har gitarforsterkertopper som egner seg til alle musikksjangere og til alle behov.

Godt håndverk

Fordi vi selv importerer mange av våre produkter, kan vi garantere deg en lav pris på våre gitarforsterkere - fremdeles i høy kvalitet - både til akustiske og elektriske gitarer. Har du spørsmål omkring hvilken type gitarforsterker som vil passe til deg og ditt øvrige utstyr, hjelper våre medarbeidere deg gjerne med gode råd og svarer på dine spørsmål.

Få alt til din gitar og gitarforsterker

Foruten gitarforsterkere har vi også masse gitartilbehør som f.eks. kvalitetsstrenger, tunere, kabler, stødige kasser, bager og flight cases, strømforsyninger, stativer osv. Og vil du ha mer føling med gitarens forskjellige muligheter til å lage kul lyd, sitter vi også inne med forskjellige instruksjons-DVDer, notebøker og mye annet.

Vi tar hånd om din gitarforsterker

Vi leverer lynraskt til hele Norge til veldig lave priser. Du har også mulighet for selv å plukke opp varene på vårt lager i Grenå. Vårt kundeservicesenter står klare til å svare på dine spørsmål.

Vi gjør alt for deg

Har du besluttet deg til å kjøpe en ny forsterker til favørpris, skal vi nok guide deg trygt gjennom en sikker handel fra overveielse til kjøp. Vi spiller selv musikk, og har stått i de samme situasjonene rundt kjøp av utstyr som du står i. Hos oss er du garantert god kvalitet uten at det må koste for mye – og med vår korte leveringstid trenger du ikke vente lenge på å kunne få enda bedre lyd.