Loading

Stativer

En saksofon har ingen flate sider og kan derfor være vanskelig å stille fra seg i skyndingen. Med et godt stativ fra DanMusikk er du raskt ovre dét problem.

4 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

4 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

DanMusikk.no leverer mange forskjellige typer stativ til din saksofon. Enten saksofonen skal henge på veggen eller stå i stativ på gulvet eller scenen, så finner du det rimelig her hos oss.

Saksofonoppheng

Et saksofonoppheng er et stativ til å henge opp saksofonen på veggen i ditt hjem med. På den måten har du en enkel måte å henge opp saksofonen på når du ikke selv bruker den. Saksofonen henger dermed både utstilt og samtidig vekk fra de arealene i boligen hvor du selv og dine husdyr ferdes - uten å risikere skade!

Det er lett å henge opp et saksofonoppheng fra DanMusikk.no, og du vil bli glad for at din saksofon henger så fint på veggen og pynter opp i ditt hjem eller på ditt rom.

Saksofonstativ

Et stativ til saksofon er nok det mest brukte i denne kategorien, for et saksofonstativ kan brukes både borte og hjemme. Så hvis du spiller i andre sammenhenger utenfor dine egne fire vegger, så er et saksofonstativ fra DanMusikk.no en opplagt løsning. Og så er jo et sånt stativ også rimelig å få fatt i!

Saksofonstativ skal være stødige, og det er jo også våre naturligvis. Så selv om vi hos DanMusikk.no gjerne vil være rimeligst på saksofonstativ, inngår vi aldri kompromiss på stødigheten av vår solide saksofonstativer.

Et saksofonstativ kan brukes både når du stiller fra deg saksofonen hjemme hos deg selv, men det er også en nødvendighet når du spiller ute på scenene over hele verden. På scenen kan din saksofon stå i stativ og se cool ut inntil du trenger den, mens den samtidig står trygt og sikkert et sted hvor alle kan se hvor vakker den er i sitt stativ.

Valg av stativ til din sax

Husk bare å holde øye med hvilken saksofon du er på utkikk etter et stativ til, så du får valgt riktig saksofonstativ. Det er nemlig ikke likegyldig om stativet er til en tenor- eller sopransaksofon!