Loading

Stativer

Våre instrumentstativer er spesielt fremstilt, så de passer presist til det pågjeldende instrument. Hos DanMusikk.no importerer vi selv våre stativer og kan derfor stå inne for kvaliteten samt love et attraktivt prisnivå.

9 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

9 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

Du vil aldri angre at du har et godt stativ til ditt blåseinstrument. Men hvis du IKKE har et blåseinstrumentstativ, vil du mange ganger angre på din mangel på stativ.

Stativ til blåseinstrument

Et godt stativ er ganske enkelt uunnværlig til ditt blåseinstrument. Stativer bruker du både ute og hjemme, og dét kan du lese mer om nedenfor. Hos DanMusikk.no har vi alltid masse gode og rimelige stativer på lager til forskjellige blåseinstrumenter, slik at du ikke må stå og mangle et stativ til nettopp ditt blåseinstrument.

Hjemmestativ til blåseinstrumenter

Hjemme hos deg selv skal du først og fremst velge om ditt blåseinstrument bør henge på veggen eller stå i sitt stativ på gulvet. Et gulvstativ tar selvfølgelig litt mer plass, men det er på den annen side mer fleksibelt, fordi du både kan ta med stativet ditt ut å spille eller flytte stativet til en annen del av ditt hjem, uten at det må bores hull i veggen eller lignende. En annen mulighet er et veggstativ, slik at ditt blåseinstrument alltid kan henge og se pent ut i sitt stativ når du ikke selv bruker det.

Rimelig blåseinstrumentstativ til scenen

Noe av det kule ved stativ til blåseinstrumenter er jo at du kan ta stativet ditt med ut å spille og bruke det på scenen eller i øvingsrommet. Det er praktisk og nærmest uunnværlig når du skal ha ditt blåseinstrument med ut i verden, at du kan stille eller henge det i et stativ til nettopp blåseinstrumenter. Så kan ditt blåseinstrument stå på scenen og se cool ut når du ikke selv spiller på det, og hvem vil ikke gjerne ha et kult blåseinstrument stående i et stativ på sin scene?

Blåseinstrumentstativ til alle

Hos DanMusikk.no har vi stativ til alle blåseinstrument, så enten du spiller saksofon, klarinett, tverrfløyte, pikkolo-fløyte, trompet, flygelhorn, baritonhorn, eufonium, kornett, sousafon, tuba eller valthorn, så har DanMusikk.no et godt og rimelig stativ til ditt blåseinstrument.