Rask levering
Returrett til 24/1-2023
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss

Olje og fett

I denne kategorien finner du ventilolje, korkfett, slidefett m.m. Ventilolje brukes til smøring av ventiler for messingblåsinstrumenter: trompet, flygelhorn, baritonhorn, eufonium, kornett, sousafon, tuba og fransk horn. Korkfett er for treblåsere: saksofon, klarinett, fløyte og piccolo-fløyter.

7 vare(r)

En del av gleden ved å spille på ditt blåseinstrument henger tett sammen med om din messingblåser eller treblåser er ordentlig smurt og vedlikeholdt. Men alle oss som spiller blåseinstrument ved det jo godt på forhånd, ikke sant?

Olje til messingblåsere

Instrumentfamilien av messingblåsere trenger ventilolje til å smøre ventilene på blåseinstrumentet med. Dét gjør du nemlig med din ventilolje, slik at ventilene på ditt instrument ikke slutter gli upåklagelig hen, og dermed er ditt blåseinstrument jo nærmest udødelig, bare du vedlikeholder det ordentlig og husker å gi ventilene olje!

Det gjelder alle messingblåserne som trompet, flygelhorn, baritonhorn, eufonium, kornett, sousafon, tuba og valthorn. DanMusikk.no har oljen til ditt blåseinstrument, og så er resten opp til deg når du har ansaffet deg en god ventilolje.

Fett til treblåsere

Blåseinstrumentene i familien av treblåsere som saksofon, klarinett, tverrfløyte og pikkolo-fløyter må ha korkfett når du vedlikeholder ditt blåseinstrument. Fettet sikrer at ditt blåseinstrument kan holde nesten evig, og hos DanMusikk.no får du det beste korkfettet til prisen til nettopp ditt blåseinstrument!

Slide-fett til messingblåsere

Slides og bøyler som eksempelvis på din trombone må selvfølgelig smøres med slide-fett for å fortsette med å kunne spilles (behagelig) på. Derfor skal du kjøpe noe fett til din blåser, og du må også huske å bruke det.

Rimelig fett og olje hos oss

Det er hos DanMusikk.no at du får best fett og olje til blåseinstrumenter!