Loading

Stativer

Våre instrumentstativer er spesielt fremstilt, så de passer presist til det pågjeldende instrument. Hos DanMusikk.no importerer vi selv våre stativer og kan derfor stå inne for kvaliteten samt love et attraktivt prisnivå.

3 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

3 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

Et godt stativ eller en holder til din klarinett er en investering som du alltid kommer til å angre igjen. Det er strengt nødvendig å ha et sted å anbringe din klarinett når du ikke spiller på den, og her kommer DanMusikk.no sine stativ inn i bildet.

Klarinettstativ

Et stativ til din klarinett kan fås til å henge opp på veggen, hvor din klarinett kan henges på stativet og pynte opp når du ikke spiller på klarinetten, samtidig som stativet sørger for at klarinetten alltid henger fremme og er tilgjengelig. På den måten er et stativ nemlig med på sørge for at du oftere får spontant lyst til å spille litt - og dermed kan et stativ til din klarinett være med på å gjøre deg til en bedre klarinettist - smart, ikke sant? Du kan også rimelig få et klarinettstativ som er utformet som en "fot", hvor klarinetten kan stå og balansere fritt når du ikke bruker den.

Scenestativ til klarinett

Til slutt har du de klassiske scenestativene som ditt instrument kan hvile i, både på scenen, i øvingsrommet eller der hjemme. Et godt stativ til din klarinett kan raskt vise seg å være den beste investeringen du har gjort til din klarinett i år. Et stativ eller en holder til å anbringe klarinetten din i har den fordelen at klarinettstativet som oftest også vil kunne pakkes sammen og transporteres lett i sammenfoldet tilstand.

Rimelig stativ til din klarinett

Spør oss på DanMusikk.no. Vår kundeservice er alltid klar til å besvare dine spørsmål, så nøl ikke med å kontakte oss.