Loading

Bager og kasser

Vi har i denne kategorien samlet alle våre bager og kasser for blåseinstrumenter. Vi har kasser for trompet, klarinett, fløyte, saksofon og trombone m. fl. Vi kan tilby den beste kvaliteten og unike, rimelige priser. Trenger du bager eller kasser for dit blåseinstrument har du kommet til rett sted.

5 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

5 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

Om du spiller eufonium, saksofon, klarinett, kornett, sousafon, tuba, tverrfløyte, pikkolofløyte, trompet, flygelhorn, baritonhorn eller valthorn, så trenger du en vakker bag eller kanskje likefrem en kasse til transport eller oppbevaring av ditt blåseinstrument!

En bag til blåserne

Ditt blåseinstrument fortjener en god og praktisk bag til å bruke når du skal ta det med ut hjemmefra. En bag er lett og praktisk, og så kan den fås ganske rimelig her hos DanMusikk.no. En bag beskytter ditt blåseinstrument og gjør det lett å ta med ut i verden for å spille din musikk. Ofte har en bag også en ekstra lomme eller to til munnstykker, olje eller annet ekstrautstyr som du kan tenkes å ha med i bagen til ditt blåseinstrument.

Blåseinstrumentkasse

En kasse er fast og solid i konstruksjonen, og kassen beskytter dermed ditt blåseinstrument best. Til gjengjeld må du selvfølgelig gi avkall på noe lettvekt og fleksibilitet, for en kasse lar seg ikke bare krølle sammen, men det er jo også derfor at kassen beskytter ditt blåseinstrument suverent best!

En god kasse til ditt blåseinstrument er god å ha, for kassens beskyttelse av blåseinstrumentet mot både slag, støt og fuktpåvirkninger er bedre enn andre måter du kan beskytte ditt blåseinstrument på. En kasse til ditt blåseinstrument er fast og solid, og så gir kassen deg en trygg følelse i magen når du skal transportere eller oppbevare blåseinstrumentet!

Rimelige bager og kasser

Hos DanMusikk.no gjør vi alt vi kan for ditt blåseinstrument, og dét inkluderer selvfølgelig også å ha et godt utvalg av bager og kasser på lager til blåseinstrumenter. Og så skal det jo helst være så rimelig som mulig å få en bag eller kasse til ditt blåseinstrument.