Rask levering
Returrett til 24/1-2023
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss

Kazoo

Ved første øyekast ser dette instrumentet ut som en helt vanlig barneleke, men ved nærmere ettersyn viser det seg, at det er et praktisk instrument med utallige utviklingsmuligheter. Et enkelt musikkinstrument som kan forsterke den summende lyden som utøveren blåser inn i instrumentet. Derfor kan kazooen lage en spesiell surrende lyd som følger brukerens humming.

8 vare(r)

Kjente kazoo-spillere

Er du gammel fan av Skipper'n, som ofte brukte dette instrumentet på sine eventyr, så vil du sannsynligvis finne dette afrikansk-inspirerte instrumentet ganske interessant. Med tiden kom kazooen til USA, hvor det klassiske designet ble utformet, og dette sjarmerende instrumentet ble anerkjent i den populære kultur. I begynnelsen var kazooen forbundet med komedie-musikk, da flere 1900-talls-komikere i Amerika tok dette lille instrumentet med som et morsomt indslag i radioen. Det finnes også kazoo-spillere som har hatt en profesjonell karriere. Moderne musikere som Frank Zappa og Pink Floyd har også brukt kazoo på forskjellige opptak.

Med lekende letthet

Den geniale tilnærmingen er essensen av dette pussige musikkinstrumentet. Det krever ikke noe annet enn kraften av din nynning og din oppfinnsomhet. Din kazoo spiller med deg og din melodi og gir en litt ekstra «summende» karakter. Her handler det ikke om å være musikalsk for å leke med de store gutta.

Da er underholdningen garantert

Nå kan du fremføre din egen konsert med dette enkle instrumentet i hånden eller danne et orkester basert utelukkende på kazoos. Vi har ulike varianter av kazoos – slik at du kan være festens midtpunkt. Sjekk ut kazooen i våre introduksjonsvideoer.

Et instrument for alle

Plasser instrumentet på leppene og alle dine favorittsanger kan få nytt liv med dette enkle musikkinstrumentet som nesten ser ut som en leke. Det er bare å få tak i en kazoo, siden det ikke krever en musikalsk bakgrunn eller flere år med øving for å spille på den.

Rene røverkjøpet

Siden vi selv importerer våre instrumenter, kan vi med kort leveringstid, sende deg en kazoo. Våre kazoos har lang levetid - så gjør et kupp og kjøp en kazoo

Ulike varianter

Våre kazoo modeller kan gjøre deg til en entusiastisk og helstøpt kazoo-spiller. Her trenger du ikke kaste penger bort på unødvendig ekstrautstyr eller instruksjonsvideoer: alle kan være med på morroen med dette spesielle, musikalske instrumentet – uansett erfaring.