Leo Morrachioli

Jeg vet faktisk ikke hvordan jeg første gang stiftet bekjentskap med Leo Morrachioli og hans Frog Leap Studios, som han har sammen med en kompanjong. Men faktum er at nå vet jeg hvem han er, og det må da også du få sjansen til. Leo er som nevnt medinnehaver av Frog Leap Studios, hvor de spiller inn og produserer musikk innen mange sjangere, men han er også i ferd med å bli et temmelig kjent ansikt på Youtube, hvor han på løpende bånd utgir spesielt utstyrsanmeldelser og smågale heavy-covere av kjente låter - noen av dem låter som opprinnelig ikke var tenkt som særlig "heavy", og det ser man straks her nedenfor... Her det nemlig engelske Adeles monster-hit "Hello", etter en tur i heavy-maskinen...


Frog Leap Studios og Line 6

Frog Leap og noen av de involverte musikerne turnerer en del i Europa for tiden. De spiller for eksempel i Pumpehuset i København i Danmark den 30. april 2019 - og billettprisen er til å overleve! Det er et «metal cover band», og de presenterer publikum for et vell av metall-utgaver av hits fra mer eller mindre kjente artister som Gorillaz, Toto, Metallica, Adele (som ovenfor) og mange, mange andre kjente låter. De kan ofte oppleves over hele Skandinavia og spiller også på Leo Morrachiolis hjemmebane i Norge, hvor de blant annet har gjestet Larvik Gitarfestival.

De har valgt å turnere med utstyr fra Line 6, som vi også forhandler her hos DanMusikk.dk, og deres oppsett er basert på multieffekt- og modelleringsteknologien i Helix - supplert med Variax-gitarer. På den måten er de i stand til å frembringe stort sett enhver tenkelig lyd de måtte ønske, og ettersom Helix kan kobles direkte i PAen, oppnår de fordelen ved å høres ut slik de vil HVER kveld – på tross av forskjellige spillelokaler. Og fordi Variax er i stand til å modellere lyden av mange forskjellige gitarer (og kanskje en enkelt banjo), er det ikke behov for å reise med mange forskjellige instrumenter. Det samme gjelder for Helix, som langt på vei overflødiggjør tung og besværlig logistikk, fordi de slipper å måtte slepe rundt på forsterkere i Europa!

Du kan se våre Variax-gitarer ved å klikke her, og liker du Helix- eller HX-produktene kan du klikke på bildet her nedenfor.

Hvis du vil vite mer

Du kan se mer av Leo og Frog Leap Studios ved å klikke her. Men kom ikke og si at du ikke ble advart, for det er ikke like bra alt sammen - til gjengjeld er det alltid gæærnt!

Så la oss avslutte med en liten "ting" fra Dire Straits, som Leo gir en kjærlig omgang sammen med singer/songwriteren og Youtube-fenomenet Mary Spander, som selv er en spennende gitarist med en moderne utgave av tradisjonell fingerstyle - men oftest på elektrisk gitar.