Loading

Casio keyboard

Casio lanserte deres første keyboard helt tilbake i 1980. Keyboardet het Casiotone 201 og var et 49-tangenters keyboard som Casio hadde designet spesifikt med henblikk på å gjøre det artig og enkelt å spille musikk. I stedet for å utruste Casiotone 201 med de vanlige elektroniske lydene, utrustet Casio keyboardet med lydene som brukerne kjente i forveien, herunder piano-, orgel- og gitarlyder. Casiotone hadde innebygd høyttaler, 8-toners polyfoni, 29 lyder, og var bygd i et kabinett av tre. Casiotone 201 blir en storselger i Japan, og opp gjennom 80-tallet forbedrer og utvider Casio kontinuerlig deres utvalg av musikkinstrumenter, herunder Casiotone 202, som nå har 49 lyder, og Casiotone 401 som er Casios første keyboard med innebygd akkompagnement.

7 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

7 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

Casio Keyboard tar fatt

Casio utvikler og utruster deretter sine keyboard med tallrike nye og nytenkende funksjoner, herunder one-touch auto-akompagnement, mulighet for opptak og avspilling av låter, auto-play, en melodi-guide-funksjon som styrer brukeren gjennom en låt via lysende tangenter og sampling, slik at brukeren selv kan ta opp lyder og spille med dem på keyboardet.
Casio er i dag like kjent for sine keyboard som for deres lommekalkulatorer og klokker. Grunntanken om at Casios keyboards skal være artige og enkle i bruk har gjort Casios keyboard til noen av de mest brukte tangentinstrumentene verden over.