Rask levering
30 dagers returrett
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss

Stoy

STOY er en av de selskapene som oppstår når du tilfeldigvis samler en håndfull entusiastiske danske pedal-nerder på samme kontor. Samtalen går, ideer oppstår, muligheter testes, gamle pedaler demonteres og settes sammen igjen og før du vet ordet av det, ser noen opp fra loddeboltene og sier: "Hei gutter, burde vi ikke produsere våre egne pedaler egentlig?" Noen må ha svart med et "ja!", for selskapet STOY er en realitet og har allerede et bredt utvalg av pedaler på samvittigheten.

Folkene bak STOY er ikke den typen som går i mengden. De er kreative og fulle av ideer og pedalene deres er vanligvis ikke helt vanlige. I utgangspunktet oppfører STOY-pedalene seg imidlertid som mange andre pedaler, men de har alle en eller annen funksjon som gjør at pedalen skiller seg ut fra mengden av pedalmerker. På noen av pedalene er det tydelig å se disse funksjonene, mens det på andre krever at du åpner dem opp, for eksempel for å finne en intern regulering som kan skru pedalens primære effekt fra "vill" til "helt vanvittig".

Felles for alle pedalene er imidlertid at de kan brukes som helt vanlige effektpedaler, så du trenger ikke nødvendigvis å være en eksperimentell avantgarde-musiker for å dra nytte av STOY-pedalene. Men det er absolutt også en mulighet.

En annen felles egenskap ved STOY-pedalene er formatet og utseendet deres. De er ikke akkurat små, men de er derimot veldig enkle å plassere på et pedalbrett fordi de kan stå tett sammen, siden det ikke er tilkoblinger på sidene av dem. Alle kabler tilkobles "toppen" av pedalene.

I tillegg har de en ensartet og rå design, slik at de ser bra ut på et pedalbrett - både individuelt og i gruppe.

9 vare(r)