Rask levering
30 dagers returrett
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss

Ampeg

Det er ganske få merker som har et så betydelig omdømme blant profesjonelle bassister som Ampeg. Ampeg har siden 1946 levert innovative løsninger til bassister over hele verden, og i dag byr Ampeg på tone, ytelse og fleksibilitet på alle nivå, og til enhver type opptreden. Uansett om du trenger en allsidig combo-bassforsterker til øving og band, en stack til store spillesteder eller en DI-løsning i verdensklasse til studioarbeid, så kan Ampeg levere.

Ampeg ble grunnlagt i 1946 av Stanley Michael og Everett Hull. Stanley Michael hadde utviklet sin egen bassforsterker mens Everett Hull beskjeftiget seg med å utvikle mikrofoner til kontrabasser. Sammen grunnla de Michael-Hull Electronic Labs som i 1948 ble til Ampeg.

I 1960 utvikler Ampeg en basscombo med et ”omvendt” chassis, så man kunne plassere forsterkeren inne i høyttalerkabinettet. Dette beskyttet forsterkerens rør og kretsløp under transport, og gjorde bassforsterkeren vesentlig mer transportvennlig. Ampeg døpte forsterkeren Portaflex, og den ble skikkelig populær blant utøvende bassister.

5 vare(r)