Rask levering
Returrett til 24/1-2023
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss

Klemmetuner

Nå kan du kjøpe stemmemaskiner i et utvalg av varianter, og på vår nettside kan du se alle mulighetene. Bemerk at flere av dem, kan monteres direkte på instrumentet for “øyeblikkelig stemning”. 

4 vare(r)

Klype-, clip-on- eller hode-tunere klypes fast på hodet av ditt instrument, og måler strengenes tonehøyde med en kontaktmikrofon som registrerer vibrasjonene i treet. Klype-tunere kan normalt dreies rundt ganske enkelt, hvilket lar deg plassere tunerens skjerm så du kan avlese tuneren mens du spiller. En annen fordel ved klypetuner er at den er praktisk og liten. Den gir deg mulighet for å få presis stemming av instrumentet ditt, selv om du befinner deg i støyende omgivelser. Klype-tuneren er et ideelt valg hvis du primært spiller akustisk gitar.

Kjøp din klypetuner fra oss i dag

Vil du også være sikker på at du får skikkelig bra utstyr? At det belysningsutstyret du kjøper varer lenge og gir ønsket effekt? Da har du funnet riktig sted! Vi hos DanMusikk er eksperter på alt som har med lyd, lys og instrumenter å gjøre. Vi har lang erfaring med hvilke produkter og merker som er gode. Du kan føle deg trygg når du handler hos oss. Vi tilbyr kvalitetsgaranti på alle produkter som du kan kjøpe her hos oss. Vi vil at du skal være glad! Og vi har også rask levering.