Rask levering
Returrett til 24/1-2023
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss

Øvrige tunere

Klypetuner, bordtuner, pedaltuner, racktuner, sugekoptuner, gitarremtuner, lydhullstuner, trommetuner…. Hvis du kan nevne flere, så har vi sikkert også dem! Tunere til enhver smak og oppgave hos DanMusikk.no

Her har vi samlet alle de tunerne som kanskje ikke helt passer inn i noen av våre andre kategorier med tunere til ditt instrument. Ta en titt, for selv om de ikke passer inn sånn rent terminologisk, så er det snakk om kule tunere og produkter som er svært anvendelige i enhver situasjon.

Gitarreim-tuner

En tuner til å sette på din gitarreim ville blitt betraktet som ren science fiction for bare få år siden. Men nå kan du ganske rimelig få en ny tuner som kan sitte på reimen av din gitar, hvorfra tuneren utøver sin magi. Det er en stor fordel å kunne anbringe sin tuner akkurat der hvor man trenger den, og hvor den ikke sjenerer resten av dine musikalske utfoldelser. Det kan la seg gjøre med en reimtuner, som er en tuner du setter på remmen til din gitar.

Tuner til instrumenthodet

Du kjenner selvfølgelig de tradisjonelle klypetunerne som man ser alle steder, men det finnes også andre former for tunere som kan monteres på hodet av ditt instrument - typisk med en elastikk rundt instrumentets hode. Der kan være mange grunner til at du gjerne vil ha en tuner festet på instrumentets hode med for eksempel en elastikk. Tro oss, når vi skriver til deg at det er utrolig vanedannende å ha sin tuner sittende hvor den kan ses, og hvor tuneren er lett å komme til når du skal stemme ditt instrument.

En rimelig tuner til deg

Hos DanMusikk.no kjøper vi rimelig inn fra våre egne leverandører, og dét gjelder naturligvis også alle våre øvrige tunere og instrument-stemmere. Derfor kan vi alltid tilby deg en rimelig tuner som du bare kan bli riktig glad for.