Rask levering
Returrett til 24/1-2023
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss

Pedaltuner

En tuner i én eller annen variant kan man ikke unnvære. I hvert fall ikke hvis man spiller sammen med andre musikere, og samtidig gjerne vil være sikker på å instrumentet føles ens å spille på hver gang.

2 vare(r)

Leter du etter en tuner som er rask og enkel i bruk? Da er pedal-tunere gode. De er fremragende til live-konserter og øvingsrombruk. Du skal bare tilføye pedal-tuneren til din eksisterende pedalkjede, så er du klar. Pedal-tunere har jack-inn- og -utgang - akkurat som pedalene dine. Deres største fordel er at du kan stemme øyeblikkelig når behovet oppstår, uten at du må rote med kabler. En annen god funksjon er pedaltunerens lyse skjerm, som er designet til å gjøre det enkelt å stemme på en mørk scene.

Kjøp din pedaltuner fra oss i dag

Vil du også være sikker på at du får skikkelig bra utstyr? At det belysningsutstyret du kjøper varer lenge og gir ønsket effekt? Da har du funnet riktig sted! Vi hos DanMusikk er eksperter på alt som har med lyd, lys og instrumenter å gjøre. Vi har lang erfaring med hvilke produkter og merker som er gode. Du kan føle deg trygg når du handler hos oss. Vi tilbyr kvalitetsgaranti på alle produkter som du kan kjøpe her hos oss. Vi vil at du skal være glad! Og vi har også rask levering.