Rask levering
Returrett til 24/1-2023
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss

Bager & kasser

En kontrabass er ikke den mest fikse reisekameraten, og det er derfor ekstra viktig å være omhyggelig med å beskytte den mot småslag samt vær og vind. Vi hjelper deg med å finne den riktige løsningen.

Transport og beskyttelse av kontrabassen din krever at du tar riktig beslutning om kontrabasskasse eller bag til din kontrabass. Beskyttelse under transport og oppbevaring med riktig kasse eller bag er én av de viktigste beslutningene du må ta på din kontrabass' vegne.

Kontrabasbager

En bag til din kontrabass er, i motsetning til kassen, lett og transportabel, slik at du i sammenligning med en kontrabasskasse kan forvente en lettere og smidigere reise når du skal ut i verden med din kontrabass. En bag er utført i et mykere materiale, og i mange tilfelle er en kontrabassbag utstyrt med inntil flere lommer hvor du kan oppbevare diverse tilbehør til din kontrabass under transporten eller oppbevaringen. Det kan jo være at du trenger å ta med noen ekstra noter i din kontrabassbag, eller kanskje har du en klypetuner med - eller en sjokolade du kan nyte i pausen mens kontrabassen din hygger seg i bagen...

Kasse til kontrabass

Det er klart at en dedikert kasse til din kontrabass er det som beskytter den best under transport eller oppbevaring ute i den store verden. Men en kontrabasskasse kan godt være tung og uhåndterling, men det er jo nettopp også derfor at en kasse er det som best beskytter din kontrabass. Kontrabasskassen yter maksimal beskyttelse mot slag og støt, på samme måte som kassen opprettholder en beskyttende atmosfære rundt kontrabassen din, slik at kontrabassen i kassen befinner seg i stødig temperatur og luftfuktighet.

En kontrabass er bygd i tre, og den har derfor bruk for kassens stødighet med hensyn til enhver form for ytre påvirkninger, slik at kontrabassen ligger trygt og godt i kassen sin når du trenger den.

Bag eller kasse til min kontrabass

Valget er ditt om du vil bruke bag eller kasse til din kontrabass. På DanMusikk.no bestreber vi oss på å ha litt av hvert på lager, slik at du kan velge riktig kontrabassbag eller kasse til din kontrabass ut fra behov og ønsker.