Loading

Bager & kasser

Banjoen din bør ligge trygt og godt beskyttet under transport, og hos oss kan du finne både kasse og bagg til banjo. Vi har rimelige priser og rask levering til hele Norge.

3 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

3 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

Spesielt hvis du skal ta med banjoen din ut av huset trenger du en banjokasse eller -bag som kan beskytte den under transport. Hos DanMusikk.no har vi sett det skje mer enn én gang at en vakker banjo har tatt skade på grunn av mangelfull beskyttelse, noe som ellers kunne vært avhjulpet med en rimelig bag eller kasse til banjoen. Selv om man ikke skal gråte over spillt melk, så er det noe annet hvis banjoen din tar skade fordi den ikke har vært beskyttet!

En god banjokasse

Selv en rimelig banjokasse fra DanMusikk.no kan alt som en banjokasse må kunne. En kasse til banjoen beskytter mot slag, støt og vridninger, og så ser det jo bare mer profesjonelt ut å komme med banjoen din i en flightcase eller designet banjokasse, fremfor å ha den flagrende i løs vekt og ubeskyttet form. Og selv om banjoer ikke er fullt så følsomme overfor luftfuktighet som noen av dens brødre blant strengeinstrumenter, så er det fremdeles en riktig god idé å også ta luftfuktighet med i betraktning. Kort sagt er det sånn at hvis du overveier en kasse til din banjo, så er det temmelig sikkert en god idé at du skaffer deg en banjokasse!

Trenger du ha en bag til banjoen din?

Det er jo også mulig at du trenger en banjobag fremfor en kasse. Bagen er lettere rent fysisk, men til gjengjeld er beskyttelsen ikke fullt så god. Til gjengjeld har en banjobag andre fordeler, som for eksempel at bagen kan pakkes sammen og tar mindre plass hvis du ikke har banjoen din i den hjemme eller i øvingsrommet. Hvis du trenger en lettere og mer mobil løsning, så kan det være at du bør overveie en bag til banjoen din i stedet for den ikke fullt så rimelige og mer "faste" løsningen med en banjokasse til din banjo. En banjobag er forholdsvis rimelig, og så kan du ha den på ryggen hvis du skal sykle til en spilleiobb eller øving.