Rask levering
30 dagers returrett
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss

Viva Mini keyboardpakke 1

Viva
  • Kompakt keyboardpakke inkludert hodetelefoner og batterier
  • 37 mini-tangenter - passer (også) godt for små hender
  • 100 lyder, 100 rytmer og 30 innebygde sanger
1,022.92 NOK 1,107.00 NOK
Varen er på lager - Levering 1 - 2 hverdager
Tilfredshetsgaranti: 30 dagers returrett
Varenr.:VV-MINI-PACK1

Pakken inneholder

Viva Mini keyboard
Viva Mini keyboard
Record HP-52 hodetelefoner
Record HP-52 hodetelefoner
Energizer Max AA batterier (4 stk)
Energizer Max AA batterier (4 stk)

Beskrivelse

  • Kompakt keyboardpakke inkludert hodetelefoner og batterier
  • 37 mini-tangenter - passer (også) godt for små hender
  • 100 lyder, 100 rytmer og 30 innebygde sanger
  • Strømforsyning og batterier følger med
  • MIDI via USB-C

Med vår Viva Mini keyboardpakke 1 får du et velspillende, kompakt keyboard, samt tilbehør som gjør det enkelt for deg å kunne øve når som helst. Du får hodetelefoner så du kan spille og øve i fred og ro, samt batterier, slik at du ikke er avhengig av å være i nærheten av en stikkontakt for å kunne spille. Alt dette til en gunstig pris.

Viva Mini er et lite keyboard med 37 tangenter, som spesielt egner seg for barn og nybegynnere, men som også fungerer bra som et kompakt og bærbart frittstående keyboard og midi-keyboard.

Det har innebygde høyttalere og hodetelefonutgang, slik at det kan spille høyt og lydløst.

Det er enkelt og brukervennlig, og det er fullt av lyder, rytmer og sanger.

Keyboard for små mennesker og små hender

Viva Mini har 37 mini-tangenter og innebygde funksjoner som spesielt gjør det til et fantastisk verktøy for barn og nybegynnere med små hender. Det er veldig enkelt og intuitivt bygget opp, slik at du raskt kan dra nytte av alle dets funksjoner, noe som kan være avgjørende for nybegynnere og barn.

Motiverende og inspirerende

Keyboardet har 100 forskjellige lyder som gjengir en rekke forskjellige instrumenter på en svært realistisk måte, og du kan raskt bytte mellom dem. I tillegg har Viva Mini en akkompagnementsfunksjon, slik at du med venstre hånd kan styre et helt orkester basert på de 100 innebygde rytmene. Hvis du for eksempel velger en av rockerytmene, får du et klassisk rockeband med de riktige instrumentene tilgjengelig for venstre hånd. Orkesteret følger deretter tonearten eller akkordene du spiller med venstre hånd, mens du med høyre hånd kan spille melodistemmen med en av de 100 forskjellige lydene som finnes i keyboardet - for eksempel en elektrisk gitar eller et flott Hammond-orgel. Så du kan spille musikk selv før du har lært å spille på keyboardet ordentlig, noe som hjelper nybegynnere til å bli enda mer motivert. Hvis du velger en annen rytm i en annen sjanger, får du et orkester som spiller instrumenter som er typiske for den spesifikke stilen.

Læringsfunksjon

Viva Mini har også en innebygd læringsfunksjon som kan lære deg å spille en av de 30 innebygde sangene. Alle disse sangene er kjente evergreens som de fleste kan kjenne igjen. Læringsfunksjonen guider deg enkelt gjennom ulike øvelser, og til slutt kan du spille både høyre og venstre hånd til den aktuelle sangen.

Allsidig og praktisk

Viva Mini kan også brukes til mye mer enn bare å være et keyboard for barn og nybegynnere. Det har nemlig innebygd MIDI via en USB-inngang, noe som betyr at du kan bruke det i hjemmestudioet ditt der det kan fungere som en fjernkontroll for lydene du har i DAW/musikkprogramvaren din.
Viva Mini har også mulighet for batteridrift, slik at du kan spille hvor som helst uten å være avhengig av en stikkontakt, og siden det samtidig er ultrakompakt og lett å ta med seg, er det ikke noe problem å ta det med til øverommet, hytta, campingvognen eller til en venn eller lærer.

Borte fra skjermen

Som musikere og musikkhandlere er det kanskje ikke overraskende at vi ønsker at alle skulle spille et eller flere instrumenter. Men det er ikke bare fordi vi skal livnære oss av det, men i stor grad også fordi vi vet at det er en veldig god mulighet til å ta en pause fra skjermen, som de fleste av oss bruker mye tid foran til daglig. Og til akkurat det formålet er Viva Mini eksepsjonelt godt, siden det raskt lar deg oppleve fremgang og gir nybegynneren følelsen av hvordan det føles å kunne spille musikk. Timene flyr avgårde, og du utvikler og forbedrer både motorikken din, læringsevnen din og evnen til fordypning.

Utganger:

  • 1 x hodetelefonutgang

Andre porter:

  • 1 x USB-C (for strømforsyning og MIDI)

Record HP-52 hodetelefoner

HP-52 er et stødig og velklingende sett hodetelefoner, som egner seg fremragende til keyboard og el-piano, og som til og med fungerer fint sammen med din smarttelefon, datamaskin eller nettbrett. HP-52 er laget i et lettvektsdesign som er behagelig å ha på, også over lengre tid, og de er utrustet med 40mm store høyttalerenheter som leverer klar og behagelig lyd.

Youtube thumbnail
Spille

Skriv din anmeldelse her

Anmeldelser (1)

Viva Mini keyboard
Veldig fornøyd med «minipianoet» og rask levering.

Fikk produktet dage før forventet levering av PostNord

Skriv ditt spørsmål her

Spørsmål (0)