Rask levering
30 dagers returrett
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss

Behringer B212D Eurolive aktiv høyttaler

Behringer
 • Kompakt, aktiv 2-veis-høyttaler
 • Kan også brukes som monitor
 • 550 W utgangseffekt
Utgått
Varenr.:BR-B212D

Beskrivelse

 • Kompakt, aktiv 2-veis-høyttaler
 • Kan også brukes som monitor
 • 550 W utgangseffekt
 • Bygget på Behringers klasse-D teknologi
 • 2-veis med 12” basshøyttaler og diskant
 • Kan monteres på stativ
 • Med direkte mikrofoninngang

Behringer B212D er en 550 Watt PA høyttaler med innebygd forsterker, som bruker Behringers klasse-D forsterker-teknologi og en switch-mode strømforsyning til å levere et veldig høyt forhold mellom vekt og ytelse. En av fordelene ved en aktiv høyttaler er at man ikke trenger ta med de forsterkerne, delefiltrene og equalizerne, som et sett passive høyttalere krever for å spille. Men det har dessverre også den prisen at den aktive høyttaleren blir tyngre og dermed vanskeligere å løfte opp på et høyttalerstativ. Med en vekt på kun 14,5 kg og en ytelse på 550 Watt leverer Behringer B212D et bedre forhold mellom Watt og vekt enn noen annen aktiv høyttaler i sin klasse.

Behringer B212D er en 2-veis høyttaler med 12” basshøyttaler og en 1,35” diskant. Hver høyttalerenhet har sin egen klasse-D forsterker, som i motsetning til en klasse-AB forsterker, som arbeider relativt kontinuerlig, slår av tusenvis av ganger i sekundet og kun leverer lyd, når det er nødvendig. Forsterkeren i B212D er med andre ord enten helt tent eller helt slått av. Dette reduserer strømforbruket betydelig samtidig med at varmeutviklingen i høyttaleren minimeres, så det ikke kreves store og tunge kjøleelementer for å drive høyttaleren. Kombinerer man Klasse-D teknologien med Switch-mode strømforsyninger, da får man en høyttaler med mer dynamisk gjennomslagskraft, da switch-mode strømforsyningen lader forsterkerens kondensatorer mye raskere, noe som gir et renere signal med mindre forvrengning.

Et innebygd aktivt highpass-filter sørger for at høyttalerne er beskyttet mot overbelastning, og det reduserer til og med forvrengning - selv ved ekstreme lydnivåer. Dessuten har høyttaleren en Ultra Low Noise (ULN) mic/line-inngang med volumkontroll og en 2-bånds EQ (bass/diskant).

Behringer B212D kan enten brukes som en selvstendig enhet, der man har mulighet for å koble en mikrofon og instrument direkte til høyttaleren og bruke den mikseren, som sitter på bakpanelet. Eller man kan bruke den i et stereooppsett sammen med en mikser til live-musikk eller andre lydbehov, som f.eks. diskotek, foredrag, konferanser med mer. Høyttaleren er dessuten konstruert slik at den sender lyden skrått oppover, hvis den plasseres på langs, slik at du kan bruke B212D som medhørshøyttaler/monitor.

Høyttaleren kan monteres på et vanlig høyttalerstativ med 35 mm diameter, eller den kan monteres direkte på en vegg med en Behringer WB212 veggfeste.


Innganger

 • 1 x XLR
 • 1 x stor jack


Utganger

 • 1 x XLR
Youtube thumbnail
Spille

Skriv din anmeldelse her

Anmeldelser (1)

Bra høyttaler

Danmusikk er alltid en fornøyelse å handle med. Behringer B212D har god bassgjengivelse og spiller høyt. Jeg var ute etter et trubaduranlegg, i tillegg til å spille "pausemusikk." Og de fungerer perfekt til det, en liten Behringer mixer og to sånne høttalere. Kjempefornøyd.

Skriv ditt spørsmål her

Spørsmål (0)