Rask levering
30 dagers returrett
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss

Ibanez SR500E-BM el-bass Brown Mahogany

  • 4-strengs el-bass med kropp i okume-tre
  • Høy byggekvalitet
  • Lettspillt 5-delt hals
Les hele beskrivelsen
8,649.00 NOK
Varen er på lager - Levering 1 - 2 hverdager
Bestill innen
Tilfredshetsgaranti: 30 dagers returrett
Varenr.:IB-SR500E-BM

Vi ønsker å tilby deg den beste service, så før vi sender din bass, vil den komme igjennom vår kvalitetskontroll.

Beskrivelse

  • 4-strengs el-bass med kropp i okume-tre
  • Høy byggekvalitet
  • Lettspillt 5-delt hals
  • Bartolini-pickuper
  • Store toneformingsmuligheter

Ibanez SR500E er en 4-strengs el-bass, som på tross av den lave prisen har en del bemerkelsesverdige egenskaper. For det første må du bemerke den lette, slanke og konturerte, buede okoume-kroppen. For det andre så gir den slanke 5-delte jatoba/valnøtthalsen en uvanlig behagelig spillbarhet, som ubesværet lar deg gjøre raske og presise løp. To Bartolini BH2 dual-coil-pickuper leverer en fenomenal gjennomslagskraft og en uvanlig vedholdende tone, mens SR500Es 3-båndselektronikk gir deg adgang til et stort utvalg av lydformingsmuligheter.

Anerkjent Ibanez-SR-spillbarhet

Ibanez' SR-serie med el-basser anses av mange for å være noen av de mest behagelige og lettspillte el-bassene - verdsatt for deres slanke linjer og raske spillbarhet. SR500Es kropp har den karakteristiske SR-formen som føles naturlig å stå med, og som aldri kommer i veien for spillet ditt. Kombinert med den utvidede hals/kropp-samlingen og SR500Es tynne, ultrastødige jatoba/valnøtthals, byr SR500 på overlegen spillbarhet og problemfri adgang til de øverste tonene på gripebrettet.

Allsidig elektronikk

Elektronikken som SR500E er utrustet med byr på et stort utvalg av forskjellige tonale muligheter. Ibanez har utstyrt SR500E med Bartolini-pickuper og 3-båndselektronikk. Elektronikken utnytter kraften i el-bassens dual-coil-hals og bridge-pickuper, mens den supplerer pickupene med masse toneformingsmuligheter. Ibanez Custom 3-bånds-elektronikk og 3-veis mellomtonefrekvensvelger gir deg presis tonekontroll, med EQ-punkt ved 250Hz, 450Hz og 700Hz, slik at du kan få den varme, avbalansert tonen, stramme bassen og fyldige mellomtonen som du trenger.

Vi ønsker å tilby deg den beste service, så før vi sender din bass, vil den komme igjennom vår kvalitetskontroll.

Skriv din anmeldelse her

Anmeldelser (0)

Skriv ditt spørsmål her

Spørsmål (0)