Rask levering
30 dagers returrett
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss

Nux MG-30 multieffekt-pedalbrett for gitar

Nux
 • Multieffektbrett med 30 forsterkersimuleringer og looper
 • Simulering av kjente effekter, forforsterkere og kabinetter
 • 51 effekter, opptil 8 samtidige
3,999.00 NOK
Varen er på lager - Levering 1 - 2 hverdager
Tilfredshetsgaranti: 30 dagers returrett
Varenr.:NUX-MG30

Beskrivelse

 • Multieffektbrett med 30 forsterkersimuleringer og looper
 • Simulering av kjente effekter, forforsterkere og kabinetter
 • 51 effekter, opptil 8 samtidige
 • Kåret til beste nye produkt i 2021 av Guitar World
 • Stor 4" LCD-skjerm gir deg total kontroll på scenen
 • MG-30 har også tuner, ekspresjonspedal, fargeskjerm, tap-funksjon m.m
 • Leveres inkl. 9V strømforsyning
 • NUX Quick Tone editor til MAC/PC

MG-30 er den profesjonelle løsningen til gitaristen som ønsker en fantastisk lyd, kombinert med loop-funksjon, trommemaskin og tuner.

MG-30 er utrustet med en lang rekke integrerte effekter, som inkluderer overdrive/distortion, forsterkersimulering, I.R-kabinettsimulering, modulation, delays & reverbs - alt sammen med en rekke muligheter for hver effektkategori. Lydbehandlingen er basert på NUX TSAC-algoritmen, som gjør det mulig for MG-30 å lage ultrarealistiske analoge kretsløpssimuleringer av noen av de mest brukte og populære effektene som du kan få i dag. Effekter og forsterkersimuleringer styres av 2 kraftfulle NXP RT 32-bit-prosessorer, som driver MG-30s imponerende IR-lydoppløsning på 1024 samples, med en ultralav forsinkelse på 2 ms og et dynamisk område på hele 110 dB.

NUX MG-30 gir deg 30 forsterkersimuleringer som du kan velge mellom og tilpasse. Blant de 30 forsterker-simuleringene finner vi 25 av de mest brukte og etterspurte gitarforsterkere gjennom tidene, bl.a. forskjellige Marshall-, Fender- og Vox-forsterkere, samt simuleringer av Roland, Hiwatt, Soldano, Mesa Boogie og Friedman. Dessuten inneholder MG-30 to akustiske forsterkersimuleringer og tre bassforsterkersimuleringer. Du tilpasser lyden med åtte forskjellige høyttalerkabinett, åtte mikrofoner og 3 forskjellige mikrofonplasseringer. Effektene er inndelt i 8 blokker, hvor du får mulighet for å velge mellom 5 forskjellige wah-effekter, 3 kompressorer, støyreduksjon, 12 distortion/overdrive, 4 equalizere, 13 modulasjonseffekter, 7 delay-effekter og 5 forskjellige romklanger. Dertil kommer MG-30s omfattende Looper-funksjon.

4-kabelmetoden

Man kan oppnå en betydelig forbedring av gitarlyden hvis man sørger for å adskille delay/reverb og modulasjonseffekter fra overdrive, distortion og kompressoreffekter. Delay, reverb, chorus, flanger og andre lignende effekter høres simpelthen bedre ut hvis effektsignalet blir ført gjennom forsterkerens effekt-loop, mens forvrenger-, kompressor- og boost-effekter lyder bedre hvis de blir plassert først i signalkjeden - før signalet går inn i forsterkeren. Ved å bruke 4-kabelmetoden gjør MG-30 det mulig å plassere forvrengereffektene først i signalkjeden, mens delay/reverb og modulasjonseffektene har sin egen ut- og inngang så de kan integreres der de hører hjemme i din forsterkers effekt-loop. På den måten får du mulighet til å lage samme type signalføring som man vil bruke i større rack- og studioeffektoppsett.

Youtube thumbnail
Spille

Skriv din anmeldelse her

Anmeldelser (0)

Skriv ditt spørsmål her

Spørsmål (0)