Rask levering
30 dagers returrett
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss

Ukulele strenger

Her finner du mandolinstrenger, banjostrenger og ukulelestrenger. Vi har de meget populære strengene fra CF Martin og Alice, som vi selger til svært lave priser.

11 vare(r)

Som enhver flittig ukulelespiller vet, må man bytte strenger engang iblandt, slik at ukulelen kan få nytt liv med friske ukulelestrenger.

Nye ukulelestrenger

Nye strenger på en ukulele er som å få en helt ny og bedre ukulele. De friske ukulelestrengene gir ny lyd og klang i ukulelen din, som også i kraft av sine nye strenger blir lettere å stemme og holde stemmingen på. Dét er hva nye strenger kan gjøre for din ukulele!

Ukulelestrenger

Hos DanMusikk.dk selger vi masse ukuleler, og vi har flere kollegaer som selv spiller ukulele. Dette med nye strenger på ukulelen vet vi derfor alt om, og vi har også alltid et stort utvalg ukulelestrenger på lager. Velg et sett ukulele-strenger - og så er resten opp til deg!

Hvilke strenger til min ukulele?

Det er heldigvis slett ikke så vanskelig å velge nye strenger til ukulelen din. Du skal bare vite om det er tenor-, sopran-, bass- eller konsertukulele du har, og så kan du bare velge riktige strenger fra vårt varelager hvor det alltid er masse ukulelestrenger å velge mellom. Med tiden vil du selv skaffe deg god erfaring på hvilke strenger du foretrekker på ukulelen din, men hvis du er i tvil om valg av ukulelestrenger blir vi her på DanMusikk.no alltid glade for å kunne gi kundene gode råd om valg av strenger til ukulele.

Sånn bytter du strenger på din ukulele

Når du skal ha nye strenger på ukulelen din, er det en god idé å legge merke til hvordan de gamle er festet. Det er noe med å tre strengen gjennom hullet i strengestolen og så sno den nye ukulelestrengen noen ganger rundt seg selv og låse den fast på baksiden av stolen - akkurat som på en spansk gitar.

Deretter trekker du din nye ukulelestreng opp til ukulelens hode og stemmeskruene, hvor du fester den til den stremmeskruen som passer til den strengen på ukulelen din som du akkurat har gjort fast nede ved stolen. Vær underveis oppmerksom på om det er forskjell på ukulelestrengene, for da må du selvfølgelig følge pakkens anvisninger. På de fleste ukulelene stemmes strengene G, C, E og A. Du kan med fordel besøke vår blogg her på DanMusikk.no og bruke søkefunksjonen for å finne vår artikkel om "sånn stemmer du din ukulele", når du har satt nye strenger på ukulelen din!