Rask levering
30 dagers returrett
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss

Yamaha Genos 2 keyboard

Yamaha
 • FSX-tangentbord med 76 tangenter med berøringsrespons og forbedret aftertouch
 • Totalt 1.990 lyder, 800 stiler og 75 tromme-/SFX-kit
 • Nå også med FM-syntetisator-tonegenerator og den legendariske DX7-lyd
 • Forbedrede pianolyder
 • Nye Ambient-trommer
 • Ny Style Dynamics Control
 • Ny 9-tommers TFT-fargeberøringsskjerm LCD med antirefleksjon og mer lys
 • Lys i de programmerbare knappene og faderne
 • REVelation Reverb fra Steinberg
 • Akkordlooper så du kan ha begge hendene fri til improvisasjon
 • Bluetooth
 • HDMI-utgang for å vise sangtekster på ekstern skjerm

Ditt neste mesterverk

Det er alltid spennende når Yamaha lanserer en ny toppmodell innenfor arrangementskeyboard-kategorien, fordi – hva kan de egentlig gjøre større og bedre på en slik?! Men igjen har de funnet opp både nye, deilige og svært nyttige funksjoner som på alle mulige måter utfordrer grensene for hva vi kan forvente fra en toppmodell innenfor workstations. Alt er pakket sammen i en enhet som heter Genos 2.
Du har, som alltid i en moderne workstation, tilgang til et nesten uforholdsmessig stort antall lyder, stiler og trommesett, men nå får du også en ekstra tonegenerator som gir deg tilgang til en helt ny verden av deilige synthesizerlyder, som de vi husker fra den legendariske Yamaha DX7.

Yamaha har også lagt til enda mer kraft til den viktige effektdelen av Genos 2, samt gjort brukerfunksjonaliteten enda bedre – blant annet ved å bruke lys i viktige kontrollknapper og montere en stor og ekstra lyssterk 9-tommers berøringsskjerm som danner utgangspunktet for enkel styring av Genos 2.
Du får 75 innebygde trommesett med enda mer autentisk og deilig lyd, Chord Looper-funksjon som gir deg friheten til å bruke begge hendene på hele tangentbordet, mens den valgte stilen selv bytter akkorder. Bluetooth, så du kan streame lyd fra Bluetooth-enhetene dine til Genos 2, og HDMI-utgang, så du kan vise sangtekster på en ekstern skjerm – enten for deg selv eller for publikum. Style Dynamics Control, som gir deg muligheten til å justere dynamikken og energien i stilartene dine og mye annet.
Generelt sett har alt blitt forbedret på den nye Genos 2 – ditt nye mesterverk

Over 1900 lyder og 800 stiler

Med over 1900 stemmer av høyeste kvalitet og 800 stiler med One Touch-innstillinger, er du godt dekket for praktisk talt alle tenkelige musikksjangere, og du vil raskt bli inspirert til å spille all favorittmusikken din og til å skape nye musikalske ideer og komposisjoner.
Over 200 av de innebygde stilartene er helt nye i forhold til tidligere modeller fra Yamaha, og i tillegg er alle eksisterende stilarter fullstendig oppdatert med nye lyder og effekter. Dette inkluderer selvfølgelig lyder fra den nye FM-tonegeneratoren, de nye og svært forbedrede Ambient-trommelydene, samt Style Dynamics-funksjonen. Resultatet er lyd i høy kvalitet og intelligente og inspirerende stilarter.
Pianolyden har ofte høy prioritet blant våre kunder, så på Genos 2 har Yamaha ikke bare lagt til nye pianolyder, men også forbedret de eksisterende pianoene til en merkbar bedre kvalitet. For eksempel har CFX, som er Yamahas flaggskip-flygel, nå flere dynamiske lag takket være bedre og mer omfattende sampling. I tillegg kan du nå også velge et Character Grand Piano, som er et tysk flygel fra 1980-tallet, som er godt innspilt og gir en lyd som passer perfekt til pop- og jazzmusikk.
U1 Upright, som er Yamahas toppmodell innenfor oppreiste pianoer, har blitt finjustert for å gi en moderne klaverstil til moderne musikk, og hvis det er en mer filmatisk lyd du leter etter, kan du for eksempel prøve det nye Felt Piano.
Genos 2 gir lyden av nesten alle tenkelige instrumenter til deg, og med et utvidet utvalg av etniske instrumenter, dekker Genos 2 snart hele det orkestrale spekteret.
Det er nesten ingen begrensninger for hvilke instrumenter du kan spille med på Genos 2, og med dens mange krefter og overskudd kan du gjøre det med en kvalitet og realisme som er utrolig.

Nå også FM-syntese med legendariske DX7-lyder

For første gang i et arrangementskeyboard har Yamaha valgt å bruke en dual engine-tonegenerator, som ikke bare bruker AWM-teknologi, men nå også FM-syntese.
FM har en rik, dynamisk lyd og er spesielt kjent fra Yamahas legendariske synthesizer, DX7, som i stor grad definerte lyden av 1980-tallet. De ikoniske DX7-presettene og en rekke nye, moderne FM-lyder er integrert i mange av stilartene og One Touch-innstillingene, slik at de er tilgjengelige med bare ett tastetrykk.

Ambient-trommer

Med de nye Ambient-trommene og ved hjelp av en enkelt Live-kontroller, kan du raskt skifte fra en kraftig, tørr og direkte trommelyd til en større ambient trommelyd med mer romklang, noe som gir deg nesten uendelige muligheter med ulike lydende stilarter. Trommer spiller ofte en stor rolle i ulike stilarter og påvirker det komplette lydbildet betydelig. Å ha så stor kontroll over trommelyden med de nye Ambient-trommene er en viktig oppgradering som virkelig kan forbedre lyden din.

Revelation Reverb

Vi er etter hvert blitt vant til at det er romklang tilgjengelig i musikkutstyret vårt, og de fleste av oss legger kanskje ikke så mye tanke i det. Men i et keyboard som Genos 2, brukes romklang både på de enkelte lydene, i stilartene, i MIDI-sanger, multipads og i mikrofoninngangen. Dette er grunnen til at introduksjonen av REVelation Reverb fra Steinberg i Genos 2 er en så stor forbedring.
REVelation har ekstremt høy oppløsning, noe som resulterer i en flott og naturlig romklang, og gjør det til den perfekte partneren for et arrangementskeyboard. Her må romklangen fungere på tvers av et bredt spekter av lyder, stilarter og til og med vokaler.

Style Dynamics Control

En av de nye funksjonene i forhold til arrangementskeyboard er Style Dynamics Control. For første gang kan du nå justere energien og dynamikken i både alle de innebygde stilartene, men også i dine egne brukerstiler, ved hjelp av en enkel Live-kontroller. Så uansett om du vil ha backing-bandet ditt til å spille på et mykt pianissimo-nivå, et kraftig fortissimo-nivå eller noe imellom, er valget nå ditt – lett og raskt.

Stor, lys og klar skjerm

I sentrum av brukerflaten på Genos 2 finner du den store 9-tommers touchskjermen, som både er meget lyssterk og inkluderer en antirefleksbelegg. Under skjermen kan du velge mellom lyse og mørke moduser på skjermen, og uansett om du opptrer innendørs, utendørs eller under scenelys, vil skjermen på Genos 2 være tydelig og lesbar.

Knapper og fadere med lys

De programmerbare knappene og faderne er en både rask og praktisk måte å styre mange parametere for lyden og opptredenen din på, så det er viktig at du kan se dem under alle forhold. Dette kan være utrolig vanskelig hvis du spiller i et mørkt miljø, noe Yamaha nå har tatt konsekvensen av og har montert LED-lys i de viktigste kontrollene og faderne på Genos 2. I tillegg har Yamaha introdusert en ""Catch""-funksjon som reduserer risikoen for utilsiktet betjening under opptredenen betydelig.

Vokalharmonier

Du kan enkelt bruke ulike forhåndsinnstilte vokalharmonier på sangstemmen din, og du kan legge til harmonidelene og effekter. Så uansett om du vil synge som en standard duett, en jazzkvartett eller et stort kor, er valget helt ditt.
I tillegg kan du leke deg med Synth Vocoder, der du kan manipulere syntetiserte lyder ved å synge rett inn i mikrofonen. Mikrofonen vil plukke opp karakteristikkene fra stemmen din, som vokalformasjon, og sende informasjonen til Synth Vocoder som former de syntetiske stemmene.
Vokalharmoni gir deg et bredt spekter av vokaluttrykk og muligheter som kan nytes like mye hjemme som på store eller små scener.

Ny Chord Looper

De nye panelknappene gir deg rask tilgang til å spille inn eller spille av akkordsekvenser i sanntid. På den måten kan du frigjøre venstre hånd og spille fritt på hele klaviaturet, bygge opp seksjoner av en sang eller øve på et vanskelig musikkstykke. Chord Looper lar deg lagre opptil 8 akkordsekvenser i hver bank for enkel tilgang under opptredenen din.
Du kan opprette et ubegrenset antall banker med dine egne akkordprogressioner eller bare velge fritt blant en rekke innebygde forhåndsinnstillinger.

Bluetooth

Med innebygd Bluetooth kan du koble til mobilenheten din eller nettbrettet trådløst til Genos2, og nå kan du hygge deg med å spille til favorittsangene dine fra telefonen/nettbrettet eller til og med ta opp alt du hører ved hjelp av den innebygde lydopptakeren.

HDMI-utgang til ekstern skjerm

Koble Genos2 til en ekstern skjerm eller TV ved hjelp av den nye HDMI-porten. Dette er en utmerket funksjon når du underholder en forsamling, holder fest eller bare spiller for deg selv. Du kan øyeblikkelig vise teksten fra midi-sangene dine, slik at både du og publikum kan se og synge med.
I tillegg kan du også speile skjermen eller se et noteark, noe som kan være veldig nyttig hvis du spiller i en duo eller et band.

Midi-song-to-style

Med kjøpet av Genos 2 får du også tilgang til en gratis app som løser en utfordring mange musikere har slitt med gjennom tidene – nemlig muligheten til å kunne bruke sine gamle, dyrt kjøpte og nøye bearbeidede midifiler når man skaffer seg et nytt arrangementskeyboard.
Med den nye Midi-Song-To-Style appen kan du nå overføre dine gamle midifiler til appen, som konverterer dem slik at de kan brukes på Genos 2. På denne måten kan du fortsette å bruke dine gamle midisanger, men nå med de flotte lydene fra Genos 2, og du kan fortsatt redigere dem ned på spor-nivå.

USB-lydgrensesnitt

Fantastisk ny funksjon for å dele opptredenen din med venner eller for høykvalitetsopptak. Det nye USB Audio Interface tillater opptak av studiokvalitetslyd ved bruk av hvilken som helst DAW eller Rec'n'Share-appen med bare én USB-kabel. Hvis du vil spille inn en video av opptredenen din og dele den på plattformer som YouTube og TikTok, er Rec'n'Share veien å gå. Koble Genos2 til den smarte enheten din og ta opp både video og lyd samtidig for å fullføre videoen din.

Utvid med flere lyder og stiler

Genos2 inkluderer utvidelsesminne, noe som betyr at nye lyder og stiler kan legges til i fremtiden. Ved bare å registrere Genos2-enheten din kan du laste ned DX7 Voice Pack, som legger til de forhåndsinnstilte stemmene og fullfører samlingen av 128 originale stemmer fra DX7.
I tillegg til eksklusive utvidelsespakker for Genos2 er det allerede en voksende samling av gratis lyd- og stilutvidelsespakker å velge mellom. Disse pakkene tilbyr alt fra nye lyder, stiler, One Touch-innstillinger til multipads, slik at du kan tilpasse innholdet på Genos2-enheten din.

Tilleggskjøp til dette produkt
49,999.00 NOK
Varen er på lager - Levering 2 - 4 hverdager
Tilfredshetsgaranti: 30 dagers returrett
Varenr.:YM-GENOS2

Beskrivelse

 • FSX-tangentbord med 76 tangenter med berøringsrespons og forbedret aftertouch
 • Totalt 1.990 lyder, 800 stiler og 75 tromme-/SFX-kit
 • Nå også med FM-syntetisator-tonegenerator og den legendariske DX7-lyd
 • Forbedrede pianolyder
 • Nye Ambient-trommer
 • Ny Style Dynamics Control
 • Ny 9-tommers TFT-fargeberøringsskjerm LCD med antirefleksjon og mer lys
 • Lys i de programmerbare knappene og faderne
 • REVelation Reverb fra Steinberg
 • Akkordlooper så du kan ha begge hendene fri til improvisasjon
 • Bluetooth
 • HDMI-utgang for å vise sangtekster på ekstern skjerm

Ditt neste mesterverk

Det er alltid spennende når Yamaha lanserer en ny toppmodell innenfor arrangementskeyboard-kategorien, fordi – hva kan de egentlig gjøre større og bedre på en slik?! Men igjen har de funnet opp både nye, deilige og svært nyttige funksjoner som på alle mulige måter utfordrer grensene for hva vi kan forvente fra en toppmodell innenfor workstations. Alt er pakket sammen i en enhet som heter Genos 2.
Du har, som alltid i en moderne workstation, tilgang til et nesten uforholdsmessig stort antall lyder, stiler og trommesett, men nå får du også en ekstra tonegenerator som gir deg tilgang til en helt ny verden av deilige synthesizerlyder, som de vi husker fra den legendariske Yamaha DX7.

Yamaha har også lagt til enda mer kraft til den viktige effektdelen av Genos 2, samt gjort brukerfunksjonaliteten enda bedre – blant annet ved å bruke lys i viktige kontrollknapper og montere en stor og ekstra lyssterk 9-tommers berøringsskjerm som danner utgangspunktet for enkel styring av Genos 2.
Du får 75 innebygde trommesett med enda mer autentisk og deilig lyd, Chord Looper-funksjon som gir deg friheten til å bruke begge hendene på hele tangentbordet, mens den valgte stilen selv bytter akkorder. Bluetooth, så du kan streame lyd fra Bluetooth-enhetene dine til Genos 2, og HDMI-utgang, så du kan vise sangtekster på en ekstern skjerm – enten for deg selv eller for publikum. Style Dynamics Control, som gir deg muligheten til å justere dynamikken og energien i stilartene dine og mye annet.
Generelt sett har alt blitt forbedret på den nye Genos 2 – ditt nye mesterverk

Over 1900 lyder og 800 stiler

Med over 1900 stemmer av høyeste kvalitet og 800 stiler med One Touch-innstillinger, er du godt dekket for praktisk talt alle tenkelige musikksjangere, og du vil raskt bli inspirert til å spille all favorittmusikken din og til å skape nye musikalske ideer og komposisjoner.
Over 200 av de innebygde stilartene er helt nye i forhold til tidligere modeller fra Yamaha, og i tillegg er alle eksisterende stilarter fullstendig oppdatert med nye lyder og effekter. Dette inkluderer selvfølgelig lyder fra den nye FM-tonegeneratoren, de nye og svært forbedrede Ambient-trommelydene, samt Style Dynamics-funksjonen. Resultatet er lyd i høy kvalitet og intelligente og inspirerende stilarter.
Pianolyden har ofte høy prioritet blant våre kunder, så på Genos 2 har Yamaha ikke bare lagt til nye pianolyder, men også forbedret de eksisterende pianoene til en merkbar bedre kvalitet. For eksempel har CFX, som er Yamahas flaggskip-flygel, nå flere dynamiske lag takket være bedre og mer omfattende sampling. I tillegg kan du nå også velge et Character Grand Piano, som er et tysk flygel fra 1980-tallet, som er godt innspilt og gir en lyd som passer perfekt til pop- og jazzmusikk.
U1 Upright, som er Yamahas toppmodell innenfor oppreiste pianoer, har blitt finjustert for å gi en moderne klaverstil til moderne musikk, og hvis det er en mer filmatisk lyd du leter etter, kan du for eksempel prøve det nye Felt Piano.
Genos 2 gir lyden av nesten alle tenkelige instrumenter til deg, og med et utvidet utvalg av etniske instrumenter, dekker Genos 2 snart hele det orkestrale spekteret.
Det er nesten ingen begrensninger for hvilke instrumenter du kan spille med på Genos 2, og med dens mange krefter og overskudd kan du gjøre det med en kvalitet og realisme som er utrolig.

Nå også FM-syntese med legendariske DX7-lyder

For første gang i et arrangementskeyboard har Yamaha valgt å bruke en dual engine-tonegenerator, som ikke bare bruker AWM-teknologi, men nå også FM-syntese.
FM har en rik, dynamisk lyd og er spesielt kjent fra Yamahas legendariske synthesizer, DX7, som i stor grad definerte lyden av 1980-tallet. De ikoniske DX7-presettene og en rekke nye, moderne FM-lyder er integrert i mange av stilartene og One Touch-innstillingene, slik at de er tilgjengelige med bare ett tastetrykk.

Ambient-trommer

Med de nye Ambient-trommene og ved hjelp av en enkelt Live-kontroller, kan du raskt skifte fra en kraftig, tørr og direkte trommelyd til en større ambient trommelyd med mer romklang, noe som gir deg nesten uendelige muligheter med ulike lydende stilarter. Trommer spiller ofte en stor rolle i ulike stilarter og påvirker det komplette lydbildet betydelig. Å ha så stor kontroll over trommelyden med de nye Ambient-trommene er en viktig oppgradering som virkelig kan forbedre lyden din.

Revelation Reverb

Vi er etter hvert blitt vant til at det er romklang tilgjengelig i musikkutstyret vårt, og de fleste av oss legger kanskje ikke så mye tanke i det. Men i et keyboard som Genos 2, brukes romklang både på de enkelte lydene, i stilartene, i MIDI-sanger, multipads og i mikrofoninngangen. Dette er grunnen til at introduksjonen av REVelation Reverb fra Steinberg i Genos 2 er en så stor forbedring.
REVelation har ekstremt høy oppløsning, noe som resulterer i en flott og naturlig romklang, og gjør det til den perfekte partneren for et arrangementskeyboard. Her må romklangen fungere på tvers av et bredt spekter av lyder, stilarter og til og med vokaler.

Style Dynamics Control

En av de nye funksjonene i forhold til arrangementskeyboard er Style Dynamics Control. For første gang kan du nå justere energien og dynamikken i både alle de innebygde stilartene, men også i dine egne brukerstiler, ved hjelp av en enkel Live-kontroller. Så uansett om du vil ha backing-bandet ditt til å spille på et mykt pianissimo-nivå, et kraftig fortissimo-nivå eller noe imellom, er valget nå ditt – lett og raskt.

Stor, lys og klar skjerm

I sentrum av brukerflaten på Genos 2 finner du den store 9-tommers touchskjermen, som både er meget lyssterk og inkluderer en antirefleksbelegg. Under skjermen kan du velge mellom lyse og mørke moduser på skjermen, og uansett om du opptrer innendørs, utendørs eller under scenelys, vil skjermen på Genos 2 være tydelig og lesbar.

Knapper og fadere med lys

De programmerbare knappene og faderne er en både rask og praktisk måte å styre mange parametere for lyden og opptredenen din på, så det er viktig at du kan se dem under alle forhold. Dette kan være utrolig vanskelig hvis du spiller i et mørkt miljø, noe Yamaha nå har tatt konsekvensen av og har montert LED-lys i de viktigste kontrollene og faderne på Genos 2. I tillegg har Yamaha introdusert en ""Catch""-funksjon som reduserer risikoen for utilsiktet betjening under opptredenen betydelig.

Vokalharmonier

Du kan enkelt bruke ulike forhåndsinnstilte vokalharmonier på sangstemmen din, og du kan legge til harmonidelene og effekter. Så uansett om du vil synge som en standard duett, en jazzkvartett eller et stort kor, er valget helt ditt.
I tillegg kan du leke deg med Synth Vocoder, der du kan manipulere syntetiserte lyder ved å synge rett inn i mikrofonen. Mikrofonen vil plukke opp karakteristikkene fra stemmen din, som vokalformasjon, og sende informasjonen til Synth Vocoder som former de syntetiske stemmene.
Vokalharmoni gir deg et bredt spekter av vokaluttrykk og muligheter som kan nytes like mye hjemme som på store eller små scener.

Ny Chord Looper

De nye panelknappene gir deg rask tilgang til å spille inn eller spille av akkordsekvenser i sanntid. På den måten kan du frigjøre venstre hånd og spille fritt på hele klaviaturet, bygge opp seksjoner av en sang eller øve på et vanskelig musikkstykke. Chord Looper lar deg lagre opptil 8 akkordsekvenser i hver bank for enkel tilgang under opptredenen din.
Du kan opprette et ubegrenset antall banker med dine egne akkordprogressioner eller bare velge fritt blant en rekke innebygde forhåndsinnstillinger.

Bluetooth

Med innebygd Bluetooth kan du koble til mobilenheten din eller nettbrettet trådløst til Genos2, og nå kan du hygge deg med å spille til favorittsangene dine fra telefonen/nettbrettet eller til og med ta opp alt du hører ved hjelp av den innebygde lydopptakeren.

HDMI-utgang til ekstern skjerm

Koble Genos2 til en ekstern skjerm eller TV ved hjelp av den nye HDMI-porten. Dette er en utmerket funksjon når du underholder en forsamling, holder fest eller bare spiller for deg selv. Du kan øyeblikkelig vise teksten fra midi-sangene dine, slik at både du og publikum kan se og synge med.
I tillegg kan du også speile skjermen eller se et noteark, noe som kan være veldig nyttig hvis du spiller i en duo eller et band.

Midi-song-to-style

Med kjøpet av Genos 2 får du også tilgang til en gratis app som løser en utfordring mange musikere har slitt med gjennom tidene – nemlig muligheten til å kunne bruke sine gamle, dyrt kjøpte og nøye bearbeidede midifiler når man skaffer seg et nytt arrangementskeyboard.
Med den nye Midi-Song-To-Style appen kan du nå overføre dine gamle midifiler til appen, som konverterer dem slik at de kan brukes på Genos 2. På denne måten kan du fortsette å bruke dine gamle midisanger, men nå med de flotte lydene fra Genos 2, og du kan fortsatt redigere dem ned på spor-nivå.

USB-lydgrensesnitt

Fantastisk ny funksjon for å dele opptredenen din med venner eller for høykvalitetsopptak. Det nye USB Audio Interface tillater opptak av studiokvalitetslyd ved bruk av hvilken som helst DAW eller Rec'n'Share-appen med bare én USB-kabel. Hvis du vil spille inn en video av opptredenen din og dele den på plattformer som YouTube og TikTok, er Rec'n'Share veien å gå. Koble Genos2 til den smarte enheten din og ta opp både video og lyd samtidig for å fullføre videoen din.

Utvid med flere lyder og stiler

Genos2 inkluderer utvidelsesminne, noe som betyr at nye lyder og stiler kan legges til i fremtiden. Ved bare å registrere Genos2-enheten din kan du laste ned DX7 Voice Pack, som legger til de forhåndsinnstilte stemmene og fullfører samlingen av 128 originale stemmer fra DX7.
I tillegg til eksklusive utvidelsespakker for Genos2 er det allerede en voksende samling av gratis lyd- og stilutvidelsespakker å velge mellom. Disse pakkene tilbyr alt fra nye lyder, stiler, One Touch-innstillinger til multipads, slik at du kan tilpasse innholdet på Genos2-enheten din.

Youtube thumbnail
Spille
Youtube thumbnail
Spille
Youtube thumbnail
Spille
Youtube thumbnail
Spille

Skriv din anmeldelse her

Anmeldelser (2)

Bjørn B.
Genos 2

Etter å ha fulgt med om Genos 2 på YouTube og særlig det om lyd så hadde jeg egentlig ingen forventninger om produktet.Jeg har en Tyros 5 fra før og den er eminent.Jeg har nå fått prøvet Genos 2 noen dager og lyden er veldig ok.Youtube gjengir ikke lyden korrekt så jeg måtte bare ta en sjanse og er ikke skuffet

Øyvind K.
Genos2

Et flott keyboard, flotte lyder

Skriv ditt spørsmål her

Spørsmål (0)