Rask levering
30 dagers returrett
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss

Levy's MP2DU/001 bass/gitar-reim

Levy's
  • Iøynefallende 2” reim fra Levy's
  • Slitesterk polyesterrem med australsk inspirert trykk
  • Håndlaget i Canada
Levy's MP2DU/001 bass/gitar-reim
Levy's MP2DU/002 bass/gitar-reim
Levy's MP2DU/003 bass/gitar-reim
299.00 NOK
Varen er på lager - Levering 1 - 2 hverdager
Tilfredshetsgaranti: 30 dagers returrett
Varenr.:LV-MP2DU-001

Beskrivelse

  • Iøynefallende 2” reim fra Levy's
  • Slitesterk polyesterrem med australsk inspirert trykk
  • Håndlaget i Canada
  • Justerbar fra 89 til 152 cm i lengden

Denne 2” brede reim for enten gitar eller bass er en av de mer iøynefallende remmene fra Levy's populære og store utvalg av remmer. Den er håndlaget på deres fabrikk i Nova Scotia i Canada, og kvaliteten er helt i toppklasse. Reimen er laget av polyester, med et trykk inspirert av australsk "dot art", og er montert med skinnender. Den kan justeres fra 89 cm til hele 152 cm, slik at den passer like godt til jazz som til grunge.

Down Under-serien

Levy's nye Down Under gitarremmer er fine tolkninger av den "dot art" vi kjenner fra den opprinnelige befolkningen i Australia. Det er flotte motiver inspirert av den tradisjonelle "dot art", som vanligvis illustrerer skjønnheten i naturens verden i alle dens aspekter. Down Under-reimens motiver inkluderer dyreliv, landskap, universet og alt imellom.

Langtidsholdbar

Selv om remmen hovedsakelig er laget av syntetiske materialer, føles den luksuriøs og det er absolutt ingen problemer med å bruke den i mange år fremover, da slitestyrken er svært høy. I tillegg er remmen sydd med "Pin Hole"-sømmer rundt alle hullene i reim, slik at du unngår den uheldige og svært gjenkjennelige tendensen der hullene blir for lange over tid, og remmen mister sitt solide grep om gitaren eller bassen.

Litt om Levy's

Levy's er en av de familieeide selskapene som musikkbransjen har så mange av, og som bygger sin virksomhet på stolte tradisjoner. Levy's ble grunnlagt i 1973 da Dennis Levy ble tilbudt et sett med verktøy for lærdetaljering som betaling for en arbeidsoppgave, i stedet for kontanter. Dennis Levy fikk raskt stor interesse for å arbeide med lær, og kort tid etter ble Levy’s Leather Ltd grunnlagt.

I tillegg til Dennis jobber hans kone Cheryl og deres barn Danica og DJ også i selskapet i dag. Levy's har sitt hovedkontor i Nova Scotia, langt inne i de canadiske skogene og produserer i tillegg til gitarremmer også belter, klokkebånd og andre lærvarer.

Skriv din anmeldelse her

Anmeldelser (0)

Skriv ditt spørsmål her

Spørsmål (0)