Rask levering
30 dagers returrett
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss

Wooden strings ELE009 el-gitarstrenger, 009-042

  • Et komplett strengesett for el-gitar  
  • 6 strenger i tykkelsen 009, 011, 016, 024w, 032w, 042w 
  • Rund stålkjerne som er omspunnet med nikkelbelagt tråd 
Les hele beskrivelsen
99.00 NOK
Varen er på lager - Levering 1 - 2 hverdager
Bestill innen
Tilfredshetsgaranti: 30 dagers returrett
Varenr.:WS-ELE009

Beskrivelse

  • Et komplett strengesett for el-gitar  
  • 6 strenger i tykkelsen 009, 011, 016, 024w, 032w, 042w 
  • Rund stålkjerne som er omspunnet med nikkelbelagt tråd 
  • Emballert i miljøvennlige materialer 

Wooden Strings ELE009

I denne pakken får du 6 elgitar-strenger med rund stålkjerne, omviklet med tråd i nikkelkromlegering. Kombinasjonen av stål og nikkel gir et strengesett som leverer varme og dype toner med en lys diskant som du kan ha sittende på el-gitaren din i lang tid. 

Elgitar-strenger fra Wooden strings er overkommelige uten at de går på kompromiss med lydkvaliteten, hvilket betyr at de er fremragende til begynnende elgitarister.

Hvorfor navnet ELE009

Wooden Strings ELE009 har fått sitt navn etter tykkelsen på strengene, og de aller fleste produsenter av gitarstrenger navngir strengesettene sine på samme måte. Det betyr at 009 i navnet angir tykkelsen på den tynneste strengen i settet. Gitarstrenger måles i tommer, og 009 betyr at den tynneste strengen er 9/1000 tomme i tykkelsen. I et strengesett med tykkelsen 0.010, er den tynneste strengen til sammenligning 10/1000 tomme tykk. De mest brukte tykkelsene på el-gitarer varierer fra 0.008 til 0.013.

Tynne strenger har mer diskant, mens tykke strenger har mer bass - jo tykkere strenger, jo mere fylde i lydbildet.

Hvilken tykkelse skal jeg velge

Hvilken strengetykkelse gitarister velger er veldig individuelt. Det kommer an på smak, hvor sterke fingre man har, hvilken musikksjanger man foretrekker og også på ens spillestil.

Noe som er veldig viktig i forhold til ens valg av gitarstrenger, er at jo tykkere strenger, jo vanskeligere er de å trykke inn så de gir en ren tone. Derfor anbefaler vi begynnere å starte på tynne strenger, som disse strengene i tykkelsen 0.009, eller alternativt 0.010. Når du så har spilt litt gitar og blitt klokere på hvilken spillestil og sjanger du spiller mest, så kan du alltids begynne å eksperimentere med forskjellige tykkelser.

Miljøvennlig alternativ

Her hos DanMusikk får vi mange strengesett gjennom huset hver dag, og det ga anledning til en prat om hvor mye emballasje som blir laget og kastet ut, hver dag, verden over. Ofte er hver enkelt streng pakket inn i sin helt egen lomme, og deretter pakket sammen i en emballasje av plast med flotte farger. Til sist blir typisk 10 sett pakket ned i en tilsvarende fargestrålende pappkasse, sendt til den andre enden av verden, pakket ut igjen og solgt enkeltvis. Dét er skikkelig mye unødvendig emballasje til bare de 10 strengesettene.

Derfor satte vi oss ned for å finne et mer miljøvennlig alternativ, hvilket ble Wooden Strings.

Wooden strings er pakket i én pose av gjenbrukspapir, og til sist i én enkelt stor pappkasse med skikkelig mange sett i hver. Dessuten kjøper vi dem inn i veldig store partier, slik at vi både setter et så lite CO2-avtrykk som mulig, men også så vi kan tilby vår kunder et miljøvennlig produkt i god kvalitet - og til en veldig rimelig pris.

Skriv din anmeldelse her

Anmeldelser (1)

Overrasket

Noen ganger vil en prøve noe nytt og (for meg) ukjent. Valget falt på dette strengesettet, ELE009, fra Wooden Strings. Pakken kom i rekordfart i postkassen. Dette er noen måneder siden nå og pakken har ligget som et reservesett her hos meg. Nå er strengene testet og vært i bruk noen uker. Jeg ble svært overrasket. Stratocasteren låter fint og stemmingen holder svært bra selv med tremolo-armen i bruk. Gitaren er ennå ikke testet ute på veiene, men står i et lite privat studio. Jeg regner med det finnes bedre strenger ute i markedet, men likevel velger jeg å gi toppkarakteren for produktet ettersom prisen er så gunstig. Forholdet mellom pris og kvalitet mener jeg må være med å telle. Jeg bestiller en ny 3-pack i dag.

Skriv ditt spørsmål her

Spørsmål (0)